Futbol Sala, Casserres Masculí

Empat contra un rival d’elit (1-1)

Empat contra un rival d’elit (1-1)

El FS Casserres va viure ahir una jornada històrica. El seu equip sènior masculí, el PCImagine Casserres, va ser convidat per l’Associació Jugadors Barça Futbol Sala (AJBFS) a disputar un partit amistós a la Ciutat Esportiva Joan Gamper que va acabar amb un empat per 1 a 1. Els berguedans van lluir qualitat davant de jugadors amb molta experiència i que poden presumir de títols de lliga, mundials i europeus.

La tònica general del partit va ser d’igualtat entre els conjunts. Els berguedans van sortir a la pista amb molt respecte per l’adversari, si bé el punt a favor del físic els va ajudar a prendre la iniciativa. Els nois de Casserres atacaven i dominaven el joc generant les primeres ocasions clares. Tot i les bones intervencions del porter local, la superioritat del Casserres va quedar evidenciada gràcies al gol de Josep Serralta que obria el marcador al darrer tram de la primera meitat i els permetia fer el descans amb l’avantatge.

A la represa, eren els blaugrana els que sortien amb iniciativa per tal d’aconseguir l’empat. Després d’alguns intents, Javi Rodríguez posava l’1 a 1 al marcador que ja no es mouria. Els berguedans haurien pogut fer-se amb la victòria però no van poder aprofitar les bones ocasions del període i van tornar a casa amb l’empat i les bones sensacions d’aquesta extraordinària trobada.

Jordi Canudas

Jordi Canudas Jugador del PCImagine Casserres

“És un plaer haver tornat a jugar amb l’equip (em vaig retirar dos anys enrere) i fer-ho davant d’un equip com aquest. Mai hauria imaginat que arribaria a lluitar de tu a tu contra jugadors de tant alt nivell. Ha estat una gran experiència, una oportunitat única.”

Una jornada també solidària

Aquest partit de l’AJBFS contra el Casserres ha servit d’entrenament pels blaugranes de cara el partit contra els exjugadors del Sala5 Martorell del proper diumenge 18. Els beneficis obtinguts en aquest partit es donaran íntegrament a La Marató 2016, dedicada als ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.


FOTO: Ambdós equips al final del partit / AUTORA: @AkimovaSvetlana per @AJBFS2015

AJBFS Associació Jugadors Barça Futbol Sala La Marató de TV3

Comentaris