Futbol, CE Olvan, CE Puig-reig, CF Sant Salvador de Cercs, UE Avià B

L’Avià B goleja el cuer i encadena cinc partits sense perdre (4-1)

L’Avià B goleja el cuer i encadena cinc partits sense perdre (4-1)

Nova victòria del filial de la Unió Esportiva Avià al grup 6 de Tercera Catalana. El cuer de la categoria, el Masquefa, no va ser rival pels homes de Lluís Fornell, que es van imposar per un contundent 4 a 1. Els avianesos, però, van haver de remuntar el gol inicial dels visitants, al minut 8. Malgrat tot, un gol de David Pintó abans del descans i tres a la represa, obra d’Eudald Tubau (2) i Andreu Casellas, van fer que els tres punts es quedessin al Berguedà.

La victòria allunya una mica més els avianesos de la zona calenta de la classificació i els acosta als llocs capdavanters. Són novens, amb 21 punts, a només 3 punts del quart classificat, el Tibidabo Torre Romeu, i a 11 de les places de descens. La propera setmana, abans de les festes de Nadal, visitaran el camp de la Penya Pajaril, que actualment és el primer dels equips que baixarien a Quarta.

La resta de resultats i la classificació del grup 6 de Tercera Catalana, aquí.

Ple de derrotes berguedanes al grup 7

Els equips de la comarca que militen en el grup 7 de Tercera Catalana no han tingut sort aquesta setmana. Tots tres afrontaven compromisos importants però cap d’ells ha estat capaç de puntuar.

El Puig-reig visitava Cardona per enfrontar-se a un rival que fa més d’un mes que no para de guanyar. Els locals van fer bo el factor camp i es van imposar per un contundent 4 a 0 gràcies a un gran final de partit. Els cardonins van avançar-se en el marcador just abans d’arribar al descans, amb un gol de Cristian Indalecio, i van rematar la feina en els darrers vint minuts d’enfrontament, amb dos gols més d’Indalecio i un de Carles Coll.

Per la seva banda, el Sant Salvador visitava el camp d’un rival directe, el Vilomara, després de la victòria esperançadora d’abans del pont, contra el Súria. Malauradament, però, els homes d’Abel de la Concepción van veure’s superats pels vilomarencs per 3 a 1. Manel Uribe va avançar Sant Salvador a la mitja hora de joc, però els locals van empatar al cap de deu minuts. L’empat es va mantenir fins el minut 80, però a les acaballes del partit el Vilomara va fer els dos gols que sentenciaven el partit al seu favor.

Finalment, l’Olvan ha perdut una oportunitat d’or per retallar distància respecte els equips que marquen la permanència. Aquesta setmana els del Berguedà jugaven al camp del Marganell, l’equip que fins ara era el primer dels salvats, amb 12 punts. No hi ha hagut sort. 3 a 1 pels del Bages en un partit en què tots els gols van arribar a la primera meitat. La diana de l’Olvan va ser obra de Martí Arias.

Els resultats d’aquesta setmana mantenen el Puig-reig a la cinquena posició, amb 26 punts, fan baixar el Sant Salvador fins la 15a plaça -altre cop en descens-, amb 12 punts, i enfonsen una mica més l’Olvan a la cua de la classificació, amb un sol punt.

La propera setmana, just abans de les festes de Nadal, se celebren els següents enfrontaments:

  • Sant Salvador de Cercs – Cardona
  • Olvan – Pueblo Nuevo
  • Puig-reig – Joanenc

La resta de marcadors i la classificació del grup 7 de Tercera Catalana, aquí.

Tercera Catalana

Comentaris