Futbol Sala, Casserres Masculí, Puig-reig

Un punt que val or (3-3)

Un punt que val or (3-3)

Els nois del PCImagine han aconseguit el primer punt fora de casa. Ha estat a la pista del Gràcia per 3 a 3 en un partit brillant dels berguedans que han tingut la victòria a l’abast. Aquest punt és suposa una passa endavant després d’un moment difícil, on havien acumulat quatre derrotes consecutives.

El partit ha començat molt bé pels de Casserres, que han sortit a donar-ho tot i ho han demostrat ràpidament, gràcies al gol d’Arnau Ribera al minut tres de joc. Tot i el domini, els locals empataven als pocs minuts. Empat que no durava gaire pel segon gol dels berguedans, obra d’Isaac Cabana. La dinàmica s’ha mantingut fins al descans, que s’ha fet amb l’empat a 2 al marcador per un gol sobre la botzina dels graciencs.

La segona part servia per corroborar el fil de la primera. Xavi Sala avançava novament el Casserres al minut 25 i l’equip jugava amb solidesa. El joc s’ha vist alterat per l’expulsió d’un jugador barceloní per doble groga que donava un temps de superioritat numèrica en pista als visitants, no obstant això, l’àrbitre ha ignorat una falta dels locals que els ha permès igualar el marcador a cinc minuts pel final. El descompte ha estat molt intens, si bé no hi ha hagut més gols i el partit ha finalitzat amb l’empat a tres.

YounessYouness Zaouaghi Jugador del PCImagine Casserres

“Sumar fora de casa ens va molt bé. És veritat que hem tingut la victòria a tocar, però el punt fora és molt positiu i ens ajuda a deixar de banda la mala ratxa que vivíem.”

 

El Puig-reig ho prova però no se’n surt (4-3)

A Segona, el Puig-reig, representant Berguedà, ha patit una derrota molt ajustada a la pista del Riudebitlles per 4 a 3. Aquesta derrota manté l’equip a l’última posició de la classificació amb 4 punts. La propera jornada, que serà en dues setmanes, els berguedans rebran l’Esport Bruc.

FOTO: Jugadors del PCImagine Casserres al partit anterior. / AUTORA: Lídia López

Divisió Honor FS Gràcia FS Segona Catalana FS Youness Zaouaghi

Comentaris