Atletisme

Moisès Gangolells: “La Sailfish pot tornar a Berga, si les condicions canvien i són les idònies”

Moisès Gangolells: “La Sailfish pot tornar a Berga, si les condicions canvien i són les idònies”

La Sailfish 2017 serà al Càmping la Ballena Alegre de Sant Pere Pescador (Girona). Moisès Gangolells, un dels promotors, han admès en declaracions a l’Entre Rivals.cat i l’AquíBerguedà.cat que “ha costat molt trobar una nova ubicació”, però recalquen que han escollit aquest punt de la Costa Brava perquè “hi tenim l’entorn que volem i que, per certs aspectes, no teníem a Berga”.

Tanmateix, Gangolells ha descartat una Sailfish berguedana l’any 2017, però no s’ha atrevit a fer-ho de cara als següents anys. “Al cap i a la fi, jo marxo de casa meva i estic molt trist per haver-ho de fer. Estaria encantat de tornar-hi, si les condicions que hi ha actualment canvien”, ha assegurat.

La setmana passada es va fer públic que la Sailfish se n’anava de Berga. Els promotors van explicar que els motius eren econòmics i logístics, però ja s’havien iniciat campanyes per salvar la triatló berguedana, com la del músic Llibert Fortuny i la triatleta Laura Gómez.

FOTO. Moisès Gangolells en la darrera edició de la Sailfish, al pantà de la Baells / Aleix Camprubí

Berga Costa Brava Moisès Gangolells sailfish

Comentaris