Futbol Sala, Casserres Femení

El Puigfitó Casserres perd en un partit ensopit (2-0)

El Puigfitó Casserres perd en un partit ensopit (2-0)

Les noies de Casserres tornen de l’Hospitalet amb les butxaques buides. Han perdut contra l’AECS Hospitalet B per 2 a 0 en un partit de poca intensitat. Les berguedanes van notar la càrrega dels darrers partits, contra equips forts del grup, a l’hora d’enfrontar-se a les quartes classificades al final d’aquesta jornada.

El partit va començar amb els dos equips dins del partit, jugant de tu a tu i possessió repartida. Tots dos conjunts van tenir ocasions que no es culminaven. La situació va canviar dràsticament al minut vuit, moment en el qual les locals van marcar el primer gol. El Casserres va desconnectar en aquell moment del partit i, tot i que plantava cara, no aconseguia concentrar-se en el joc. Al descans, però, es mantenia el marcador amb l’1 a 0.

La segona meitat va corroborar el mal dia de les berguedanes, cansades i amb l’esperit de superació desconnectat. El descans no va servir per animar a les de Casserres, que als pocs minuts de la represa, rebien el segon gol local. Tot i això, les berguedanes van portar a terme una bona actuació en defensa, doncs no van permetre a l’Hospitalet fer més gran la gesta finalitzant el partit amb el 2 a 0 final.

Queralt MatamalaQueralt Matamala Jugadora del Puigfitó Casserres

“Ha estat un partit una mica  apagat. No obstant això, hem fet una bona feina defensiva i hem salvat ocasions bones de l’Hospitalet, que no ha pogut xutar gaire a porteria.”  

 

FOTO: Jugadores del Casserres en un partit d’aquesta temporada / AUTORA: Lídia López. Agraïments a Albert Codina per la foto de la jugadora.

AECS Hospitalet B Primera Catalana FS Queralt Matamala

Comentaris