Motor

Franc Serra subcampió de la RFME Copa d’Espanya de Flat Track

Franc Serra subcampió de la RFME Copa d’Espanya de Flat Track

Desprès de l’anul·lació i la posterior suspensió de l’última prova de la RFME Copa de Espanya de Flat Track per motius aliens als promotors del campionat, la competició es va tancar a falta de disputar l’última carrera. Com a resultat d’aquesta decisió, el pilot de Gironella Franc Serra, l´únic pilot de la graella que tenia possibilitats de arravatar la corona a Ferran Cardús, va ser proclamat subcampió de la Copa, amb una victòria com a millor resultat al TT de casa, al Rancho Canudas de Casserres.

Tot l’equip Honda Alonso Racing vol felicitar a Ferran Cardús per la victòria ja que ha sigut un gran rival pel Franc i vol també agrair a la l’organització del campionat per l’esforç de portar per primera vegada a Espanya una competició de Flat Track.

franc-serra

#18 FRANC SERRA: “M’haguès agradat poder lluitar fins al final per la primera posició però estic molt content d’acabar segon en aquest primer any de la Copa, seguirem treballant per tornar forts el proper any.”

Aquest resultat juntament amb el tercer lloc al Mundial de Flat-Track deixen a Franc Serra i a l’equip Alonso ART amb resultats més que satisfactòries per aquesta temporada 2016.

FOTO: Ferran Cardús i Franc Serra Autor: Juan Carlos González – MBK Magazine

Copa d'Espanya de Flat Track Flat Track Franc Serra Sala Honda Alonso Racing Team MC Baix Berguedà

Comentaris