Futbol, CE Berga

Nova victòria del Berga, que es consolida com el millor equip de la categoria del mes de novembre (3-1)

Nova victòria del Berga, que es consolida com el millor equip de la categoria del mes de novembre (3-1)

El líder ja és a només 7 punts. El Berga s’ha imposat al Roda de Ter a casa i allarga la seva bona ratxa de resultats: ha sumat tots els punts possibles aquest novembre i encadena cinc victòries consecutives. Avui, els homes de Joan Prat s’han hagut de sobreposar després d’un mal inici i han estat capaços de remuntar el gol inicial del Roda per acabar guanyant un partit que, entre d’altres coses, ha servit per tornar a veure l’afició dels Berga Fans vibrar de valent i animar els aficionats amb 90 minuts de caliu i animació a les grades.

Avui, però, sumar els tres punts no ha estat ni de bon tros una tasca fàcil. El Berga ha saltat al terreny de joc amb certs símptomes de relaxació i amb una manca d’intensitat que ha acabat propiciant que el Roda s’avancés en el marcador. Ha estat en el minut 6 en una jugada desafortunada en què el porter Dani Peralta ha aturat un xut d’Eric amb la mala sort que el rebot ha picat en el defensa berguedà Gerard Martínez i ha acabat entrant dins la porteria. A partir d’aquí, el Berga ha començat a despertar i poc a poc s’ha anat ficant dins el partit. Fruit d’això, al minut 17, Noguera, que viu un moment dolç de cara a porteria, ha fet l’empat. El resultat no es mouria més fins després del descans.

A diferència del que ha passat en el primer temps, la segona meitat ha començat de manera immillorable pels locals. Al minut 49, un servei de córner des de la banda esquerra de l’atac berguedà ha estat rematat imperiosa pel capità Xavi Carreras, que ha fet el 2 a 1. Amb el resultat a favor, el Berga s’ha dedicat a aprofitar la seva millor condició física per anul·lar pràcticament en atac el rival, que ha tingut seriosos problemes per generar perill a la porteria defensada per Peralta. Les caigudes dels davanters a banda esquerra i la fortalesa del mig del camp berguedà han desgastat el Roda, que, a més, s’ha quedat amb 10 jugadors quan faltaven cinc minuts pel final del partit. Ja en temps afegit i amb els d’Osona buscant el gol de l’empat a la desesperada, Noguera ha fet el tercer al contracop i ha sentenciat el partit amb el 3 a 1 que seria definitiu.

El post-partit: Berga 3 Roda de Ter 1

pratcastellaJoan Prat Entrenador del Club Esportiu Berga

“Treballem molt l’estratègia i avui ha estat clau. Hem estat superiors en ocasions, que és en el que em baso sempre. No m’ha agradat l’actitud dels jugadors a l’inici del partit, però hem aconseguit esperonar l’equip i fer que hi posessin més intensitat perquè era un partit que havíem de guanyar i no podíem jugar caminant com en el primer quart d’hora. Tenim l’equip molt bé físicament i això ajuda en partits com el d’avui. Excepte en els tres primers partits, hem competit contra tots els rivals i hem canviat la mentalitat que ens va fer perdre punts a l’inici de lliga”

carreras-retallXavi Carreras Jugador del Club Esportiu Berga

“Ens ha costat entrar al partit a la primera part, però a la segona hem estat molt superiors. Només ens han xutat una vegada i això ha estat decisiu. Anem molt bé a pilota parada. Avui he marcat jo però hi ha altres jugadors com, per exemple, el Torner, que fan que el joc aeri ens doni molts punts. Independentment de l’aturada que tindrem a final d’any, estem molt bé i hi ha un ambient molt bo dins al vestidor. Per això, crec que a l’equip no li afectaran per res les vacances de Nadal. A vegades, descansar també va bé, no?”

CE Roda de Ter Joan Prat Segona Catalana Xavi Carreras

Comentaris