Futbol Sala, Casserres Femení

Sentència amb un sol gol (0-1)

Sentència amb un sol gol (0-1)

El Puigfitó Casserres no ha pogut aprofitar l’avantatge de casa per imposar-se al Màgic Sants, que ha acabat emportant-se la victòria per un ajustat 0 a 1. Les berguedanes van trobar a faltar alguns efectius claus en les seves victòries davant d’unes barcelonines fortes, que tanquen la jornada en tercera posició empatant amb les segones. Aquesta derrota és la primera en molt de temps, doncs les de Casserres no perdien a casa des de feia un any i mig.

La primera part va ser molt igualada i va estar protagonitzada per la manca d’ocasions clares. Els dos conjunts van repartir-se la possessió i quedava constant que, el primer que aconseguís fer gol, s’emportaria el partit. El marcador arribava intacte al descans.

A la segona meitat, les de Sants fan una passa endavant i comencen a tenir més arribades, ben desviades per la portera del Casserres. Les berguedanes també van tenir alguna ocasió que no aconseguien rematar. Al minut 31 de partit, una pèrdua de la pilota al mig de la pista i una contra ben lligada sentenciaven el partit a favor del Màgic Sants amb aquest únic gol.

 

FOTO: Les titulars instants abans de començar el partit / AUTOR: Josep Serralta

Màgic Sants Primera Catalana FS

Comentaris