Futbol Sala, Casserres Masculí, Puig-reig

Es resisteixen els punts fora de casa (7-3)

Es resisteixen els punts fora de casa (7-3)

Nova derrota del PCImagine Casserres que segueix sense aconseguir punts als desplaçaments. Aquesta tarda han perdut per 7 a 3 a la pista del FS Rosario Central, a Barcelona. Els berguedans s’han vist perjudicats per les errades pròpies, les males decisions arbitrals i un tracte poc amistós dels aficionats locals.

La primera meitat del partit ha estat equilibrada. Ambdós equips jugaven amb intensitat, si bé els locals s’han avançat al minut 5 i ha fet perdre presència al Casserres. Les coses s’han complicat pels berguedans després d’encaixar dos gols més, però els jugadors han sapigut mantenir-se dins del partit tot i que les seves ocasions bones no entraven. Al darrer minut del primer període, Isaac Cabana ha fet un gol que donava esperança als berguedans de cara a la segona meitat. El descans s’ha fet amb el 3 a 1 al marcador.

A la represa, el Casserres mantenia el bon ritme dels últims minuts abans del descans i tornava a veure porteria mitjançant novament Cabana, fent cada cop més possible la remuntada. No obstant això, dues errades i un penal dubtós han posat molt difícil el partit pels berguedans, que han continuat lluitant però no han pogut refer-se. Un altre gol del Rosario i un de Robert Perarnau han deixat el marcador amb el 7 a 3 definitiu.

FrancSerra

Franc Serra Jugador del PCImagine Casserres

“Hem sortit bé i tot i tenir un 3 a 0 no hem abaixat el cap. A la segona part teníem encara més ganes i voliem lluitar pel partit, i així ho hem fet quan ens hem posat a 3 a 2. Però els àrbitres no ens han acabat d’anar a favor i ens han perjudicat en diverses ocasions aconseguint aquest resultat enganyós.”

 

Continua la mala ratxa pel Puig-reig (2-0)
Per la seva banda, el Puig-reig, tampoc ha pogut sumar punts aquesta jornada després de caure a la pista del Gavà, un dels equips més forts del grup, per 2 a 0. Amb tan sols un punt, els berguedans ocupen la darrera posició a la taula. La propera setmana jugaran a casa contra Castellgalí.

FOTO: Alguns dels jugadors aquesta tarda a Barcelona / AUTORA: Lídia López

Divisió Honor FS Franc Serra Rosario Central Segona Catalana FS

Comentaris