Handbol

Victòria necessària (26-25)

Victòria necessària (26-25)

L’Handbol Berga havia de guanyar sí o sí aquest partit, si volia encarar les jornades vinents amb bon peu. I és que el Sant Llorenç – Sant Feliu de Llobregat B és un rival directe, ja que, en arribar a Berga aquest divendres, només sumava 2 punts, pels 3 que sumaven els verd-i-vermells. Al final, segona part de remuntada i final ajustat, que va decidir un penal de Joan Serarols (26-25).

El Berga surt amb l’habitual plantejament inicial, presentant una 6-0 que funciona, i aconsegueix fer defenses bones i dures. L’atac, però, era molt travat i la circulació era nul·la, contagiats pel ritme del rival. Aquesta dinàmica es manté fins a les acaballes d’aquest temps, quan l’equip baixa la intensitat defensiva, i s’arriba 10 a 13 al descans.

verdaguer1La tònica segueix igual a la 2a part: la circulació no és gens bona, i l’equip ha de recórrer als xuts llunyans i a les jugades individuals, amb pilotes al pivot que havia de fer la seva guerra i finalitzacions des de l’extrem tancat. La defensa segueix desajustada fins al minut 20, en el mateix moment que desperta l’equip, en bona mesura de la mà d’Arnau Verdaguer. D’aquesta manera, els de Quico Sanz aconsegueixen remuntar i arriben a igualar el partit a 25, en la darrera possessió. Tot i tenir un home menys a pista, Jordi Subirana aconsegueix forçar un penal, després d’una jugada llarga. Amb el temps ja exhaurit, ja que l’àrbitre xiula el final, Joan Serarols no falla i aconsegueix marcar el penal i el gol de la victòria.

D’aquesta manera, l’equip ja suma 5 punts i, tot i seguir 11è, i a l’espera de la resta de resultats, està més a prop dels seus rivals superiors. La setmana vinent tocarà visitar al Sant Martí Adrianenc C que, a l’espera del seu partit, és el 6è classificat amb 8 punts.

subi1

QuicoSanzRetallQuico Sanz Entrenador Handbol Berga

“Partit fluix en general. Ens hem contagiat d’un ritme lent de l’equip rival, ja que és un equip veterà. Hem anat sempre a remolc però, al final, hem remuntat un avantatge de 4 gols, en bona mesura perquè són inferiors físicament. Ha sigut tot el contrari de la setmana passada. La primera meitat ha sigut, sobretot, molt fluixa, però a la segona hem posat una marxa més, hem treballat bé i hem pogut remuntar”.

verdaguerretallArnau Verdaguer Jugador Handbol Berga

“Tot i fer un mal partit, sumem 2 punts contra un rival directe. Hem tingut moltes dificultats per treballar tant en atac com en defensa, durant pràcticament tot el partit. En atac la circulació que plantejàvem era molt lenta i ens costava aconseguir ocasions clares de gol i en defensa ens costava tancar bé i no desconnectar Tot i això, més per ganes que per joc, hem pogut acabar tirant endavant i remuntar en els darrers minuts”.

15107322_10211579489472501_8556592419315259945_n

FOTOS: Josep Maria Serarols

arnau verdaguer Handbol handbol berga joan serarols jordi subirana quico sanz

Comentaris