Futbol Sala, Casserres Femení

Un partit gris amb resultat positiu pel Puigfitó Casserres (1-1)

Un partit gris amb resultat positiu pel Puigfitó Casserres (1-1)

Jugar fora de casa sempre és difícil, però encara més quan ho fas en un horari totalment diferent del que l’equip està habituat. Convocat pel diumenge a les 20:00h i endarrerit trenta minuts, va afectar a la condició de les noies del Puigfitó Casserres. Tot i els inconvenients, les berguedanes van tirar endavant i van sumar el primer punt fora de casa aquesta temporada després d’empatar per 1 a 1 a la pista del Cornellà.

Les de Casserres sortien descol·locades a la pista i això es traduïa en un gol en contra amb només dos minuts jugats. A mesura que passaren els minuts, les berguedanes van agafar força i van empatar el partit al minut tretze, mitjançant Imma Benítez, fent el que seria el darrer gol del partit.

La segona meitat va ser fosca per ambdós equips. Les de Casserres continuaven sense estar del tot còmodes a la pista i les de Cornellà no aprofitaven la seva condició de locals. A falta de nou minuts pel desenllaç, l’àrbitre va advertir a les visitants que ja havien comès cinc faltes la qual cosa encara condicionava més negativament al seu joc i per això van ser incapaces de tornar a marcar, cloent el partit amb l’1 a 1 i el conseqüent repartiment de punts.

Nerea

Nerea Gómez Jugadora del Puigfitó Casserres

“Ha estat un partit estrany, ens ha afectat molt l’horari. No obstant, hem sabut aguantar aquest mal dia i hem puntuat fora de casa, que és molt important i positiu.”

 

FOTO: La celebració d’un gol en un partit anterior / AUTORA: Lídia López

Cornellà CFS Nerea Gómez Primera Catalana FS

Comentaris