Futbol, CE Olvan, CE Puig-reig, CF Sant Salvador de Cercs, UE Avià B

El Sant Salvador de Cercs frega la victòria en el derbi contra el Puig-reig (1-1)

El Sant Salvador de Cercs frega la victòria en el derbi contra el Puig-reig (1-1)

Somiaven en conquistar el municipal de Puig-reig i es van quedar a ben poc de fer-ho. El Sant Salvador de Cercs va fregar la victòria al camp del Puig-reig en un partit en què els locals van jugar amb un menys des del minut 40 però van ser capaços d’empatar in extrems amb un gol de Gerard Rodríguez al minut 88.

L’expulsió per doble groga d’Arnau Massafret abans d’arribar al descans complicava, i molt, el partit als homes de Joan Flores. A més, la situació es va agreujar quan, al minut 67, Jordi Feliu va fer-se un gol en pròpia porteria que posava el 0 a 1 en el marcador. Els locals, però, es van mantenir dins el partit, van arribar amb opcions a les acaballes i van aconseguir la igualada a falta d’escassos minuts per acabar.

També en el grup 7 de Tercera Catalana, l’Olvan rebia la visita del Cardona, un equip que tampoc ha fet un bon inici de campionat i, com els olvanesos, es troba en la part baixa de la classificació. Els bagencs, però, en van fer prou amb un gol de Cristian Indalecio al minut 32 per endur-se els tres punts i sumar la segona victòria consecutiva que els permet escalar fins la 12a posició. L’Olvan, per la seva banda, segueix enfonsat a la cua de la classificació: en onze jornades només ha sumat un punt i veu com els rivals més propers ja són a vuit.

La resta de resultats i la classificació del grup 7 de Tercera Catalana, aquí.

L’Avià B assalta Castellbisbal per sumar la segona victòria consecutiva (0-3)

La victòria de la setmana passada a casa contra un dels equips més potents de la lliga, el Can Parellada, va ser una dosi d’optimisme i moral per a l’Avià B. Aquesta setmana els avianesos jugaven fora, a Castellbisbal, contra un rival directe, en una oportunitat d’or per posar terra pel mig amb els equips que ocupen places de descens. El filial avianès no ho va desaprofitar: 0 a 3 còmode després d’una gran segona meitat. Un gol de Jordi Rotllan i un doblet de Diego van deixar sense opcions al Castellbisbal, que va patir de valent a la represa. Amb aquesta victòria, l’Avià B puja fins la 10a posició, suma 16 punts i ja és a 10 de la zona de descens.

La resta de resultats i la classificació del grup 6 de Tercera Catalana, aquí.

WhatsApp Image 2016-11-13 at 19.09.23

Tercera Catalana

Comentaris