Futbol Sala, Casserres Masculí

Primera derrota de la temporada a casa del Casserres (3-6)

Primera derrota de la temporada a casa del Casserres (3-6)

El PCImagine Casserres ha perdut per primer cop aquesta temporada a casa. Ha estat contra l’Esportiu CCR, un dels equips de la part altra de la classificació i que compta a les seves files amb jugadors de molt alt nivell, entre els quals tres que la temporada passada jugaven a Segona B Nacional. De fet, el Casserres ha de mirar molt enrere per trobar l’anterior derrota a casa, doncs des del maig de 2015 que no ho feien.

El partit ha començat de manera equilibrada, amb els dos equips fent bon joc i duent a terme passades que tot el públic gaudia. Els de Gavà han començat a despuntar i ha aconseguit fer el primer gol que esdevendria l’únic d’aquest període, doncs, tot i l’embranzida final del Casserres els darrers cinc minuts abans del descans, no ha aconseguit fer gol.

A la represa, els locals han entrar molt concentrats i amb ganes de remuntar el gol en contra, però faltava encert i intervenia bé el porter dels visitants. Tot i a encaixar dos gols més, els berguedans continuaven amb empenta i, tot jugant de cinc, marcaven dos gols consecutius a falta de 5 minuts de joc que donaven esperança pel desenllaç,  obra d’Arnau Ribera i Robert Perarnau.  Però els riscos d’aquest sistema de joc també han passat factura i han vist marcar als rivals fins en tres ocasions més. Un gol al darrer minut de Josep Serralta clausurava el marcador amb el 3 a 6 definitiu.
Xavi Sala

Xavi Sala Jugador del PCImagine Casserres

“Anem jugant bé però ens falta un punt i no ens entren les ocasions. És qüestió de dies perquè vagi sortint tot. Era un equip superior, dels més bons a la lliga i que segur estaran a la part alta sempre.”

FOTO: Una de les ocasions del Casserres que no ha volgut entrar aquesta tarda / AUTORA: Lídia López

Divisió Honor FS Esportiu CCR Xavi Sala

Comentaris