Handbol

Derrota en positiu (33-29)

Derrota en positiu (33-29)

L’Handbol Berga cau derrotat, per 33 gols a 29, a la pista del que ara és el 3r classificat a la categoria, el Sant Esteve de Palautordera B. Tot això, l’equip va fer el millor partit de la temporada, demostrant confiança amb i entre el bloc que va pujar des de la categoria de juvenil. Tot i les baixes, els berguedans han donat la cara, a través d’un – fins ara – atípic alt ritme de joc, aconseguint contracops, tan directes com amb suport.

La defensa oberta dels locals va permetre a l’equip jugar entre espais, treballant bé amb la primera línia i els pivots. La lesió de Serarols només començar el partit, . El rival, però, rectifica i passa a una 6-0 tancada. Tot i això, el Berga se situa per davant al marcador durant -pràcticament- fins a les acaballes de la primera meitat, on s’arriba amb 14 a 15Aquesta bona dinàmica es manté fins al minut 10 del segon temps. És aleshores quan a causa del cansament dels jugadors, fruit – en bona mesura – de la falta de relleus, arriben dues exclusions dels berguedans (una rigorosa a Subirana i una a Travé per protestar), que deixen a l’equip amb 5 jugadors a pista i marquen un punt d’inflexió en el partit. El Palautordera aconsegueix una renta de 4 gols, amb la qual cosa els de Quico Sanz ja van a remolc tot el partit. Tot i les ganes, el desgast i l’ofegament van impedir que els verd-i-vermells poguessin competir el final.

Finalitzada la jornada 7, l’Handbol Berga segueix 11è del Grup A de Tercera, sumant 3 punts (1 victòria i 1 empat). El proper partit (que es podria jugar divendres en comptes de dissabte) serà una bona oportunitat per seguir sumant a casa, amb la visita del CH Sant Llorenç – Sant Feliu de Llobregat B, ja que és el 13è classificat, amb només 2 punts (1 victòria).

QuicoSanzRetallQuico Sanz Entrenador Handbol Berga

“Vam fer un molt bon partit, competint al màxim i per davant pràcticament tota la primera meitat. Va ser un problema de rotacions, ens van faltar canvis (baixes per temes laborals) i ens va fer mal la lesió del Sera. A l’handbol modern les rotacions són bàsiques, és pràcticament impossible guanyar amb 7 contra 14. Ens van fer molt mal les exclusions, però no és un problema de joc. Era un rival molt bo, amb 2 jugadors del primer equip”.

verdaguerretallArnau Verdaguer Jugador Handbol Berga

“La valoració del partit és positiva. Hem competit a un bon nivell contra un equip de la part alta. Cal destacar el treball en defensa que vam fer durant bona part del partit, a més d’una bona tasca en atac de tot l’equip. Vam aprofitar els espais que deixava la defensa oberta del rival. No obstant això, hi ha coses a millorar. Ens va perjudicar molt l’habitual desconnexió de la segona meitat”.

 

Els petits segueixen intractables

El Cadet segueix com a equip destacat de la seva categoria, i és líder en solitari amb 12 punts de 12 possibles. L’equip va guanyar aquest cap de setmana, per 7 a 27, a la pista del cuer, el Sant Llorenç – Sant Feliu de Llobregat B. El CH Vic serà el proper rival, un rival de la part mitja que suma 3 punts (1 victòria i 1 empat).

cadet2

 

FOTOS: Partits a casa dels equips sénior i cadet d’aquesta temporada. Autor: Aleix Camprubí

arnau verdaguer Handbol handbol berga quico sanz

Comentaris