Futbol Sala, Casserres Masculí, Puig-reig

El Casserres creix fora de casa però encara no puntua (3-1)

El Casserres creix fora de casa però encara no puntua (3-1)

El PCImagine Casserres s’acosta però encara no arriba. Aquesta jornada ha sumat la tercera derrota fora de casa, en aquesta ocasió contra el Montseny per 3 a 1, tot i que ha oposat molta resistència i pressió als adversaris. Mica en mica, s’adapta a la nova categoria i provoca més maldecaps als adversaris.

El partit ha començat malament pels berguedans, que han encaixat un gol de córner en només trenta segons disputats. El Montseny pressionava molt als visitants que, no obstant, han aconseguit empatar al minut 7 per via d’Arnau Ribera. Els locals es tornaven a avançar al marcador, i continuaven dominant el partit, si bé el descans arribava amb un esperançador 2 a 1.

La segona meitat ha estat absolutament del Casserres. En aquest període han estat els berguedans els que tota l’estona pressionaven a l’àrea contrària i generaven moltes ocasions que bé eren desviades pel porter o mal rematades. A falta de dos  minuts, era el Montseny el que novament veia porteria i obligava als casserrencs a sortir de cinc per intentar retallar distàncies, malgrat no han pogut moure el 3 a 1 del marcador.

Albert MolinaAlbert Molina Entrenador del PCImagine Casserres

“Ha estat un partit molt igualat però ens segueix costant fora de casa perquè tots els equips tenen molt nivell i ritme. Però hem aconseguit estar dins del partit fins al final, no com als anteriors desplaçaments. Sumar fora continua sent la nostra tasca pendent.”

 

El Puig-reig torna golejat de Martorell (7-0)

Després de sumar el seu primer punt la passada jornada, el Puig-reig no ha pogut repetir i s’emporta un derrota per un contundent 7 a 0 de la pista del Pares i Mares Martorell. Amb aquest resultat, els berguedans segueixen a la part baixa de la classificació. La propera jornada tornaran a jugar a casa després de tres setmanes fora rebent a l’Escola Futbol Sala Jordi Torras A, actual segon classificat.

 

FOTO: Els jugadors del PCImagine Casserres durant un temps mort en un partit anterior / AUTORA: Lídia López 

 

Albert Molina Divisió Honor FS Montseny Segona Catalana FS

Comentaris