Futbol, C AT Gironella

El Gironella millora en defensa i doblega el Sant Quirze per retrobar-se amb la victòria (2-1)

El Gironella millora en defensa i doblega el Sant Quirze per retrobar-se amb la victòria (2-1)

Si fas més gols que el rival, guanyes. Així de simple. Sota aquesta teoria s’ha basat avui el Gironella. El conjunt dirigit per Ponti s’ha retrobat amb la victòria, a casa, contra el Sant Quirze del Vallès en un partit força gris en atac però molt sòlid en defensa. El resultat final, 2 a 1, ha premiat aquesta solidesa.

El Sant Quirze ha tingut el control de la pilota però no ha estat capaç d’avançar-se en cap moment del partit. Els tres gols han arribat a la primera meitat. D’entrada, al minut 20, el Gironella s’ha avançat en el gràcies a una acció de Pau Ragués, que ha rematat a gol una pilota des de l’interior de l’àrea. Al 37, els visitants han empatat per mitjà de Daniel Torrecillas i tot semblava indicar que s’arribaria al descans amb empat a un. Malgrat tot, en l’últim minut del primer temps Safont ha fet un gol antològic al contracop que ha permès al Gironella avançar-se de nou i enfilar el túnel de vestidors amb avantatge en el marcador.

La segona meitat ha començat horrible per als interessos dels vallesans. En només dos minuts, Roman Mari ha vist dues targetes grogues i ha deixat amb 10 al seu equip. Tot i això, el Sant Quirze ha seguit tenint la pilota i el Gironella s’ha dedicat a defensar, amb encert, els atacs del rival. Els de Ponti, però, també han tingut les seves opcions al contracop però han estat força erràtics a l’hora de prendre decisions en cap contrari. En definitiva, un Sant Quirze que ha estat incapaç de convertir la seva possessió en perill se n’ha anat amb les mans buides de Gironella, mentre que els locals han mostrat la seva millor cara en defensa però hauran de millorar de cara a porteria.

El post-partit: Gironella 2 Sant Quirze 1

pontiJordi Pont “Ponti” Entrenador de l’Atlètic Gironella

“A nivell ofensiu no hem estat massa fins però com a mínim hem estat sòlids darrera, prou contundents i no hem concedit gaire ocasions. S’ha de reconèixer que ells han estat millors però nosaltres hem marcat quan hem arribat hem fet gol. Possiblement la setmana passada no ens mereixíem perdre com vam perdre i avui probablement no mereixíem guanyar, però el futbol és així i s’ha d’aprofitar”

 

ferran-pratFerran Prat Jugador de l’Atlètic Gironella

“Veníem d’un 6 a 1 relativament just perquè quan te’n fan 6 no hi ha excusa que valgui, però teníem la sensació que havia sigut una mica injust. Avui ens visitava el Sant Quirze, que és un molt bon equip, però les coses han anat millor. No ha estat la millor primera part de la temporada però ens ha servit per fer dos gols i agafar avantatge. Normalment a casa tenim el control de la pilota i avui no ha estat així: la possessió ha estat del Sant Quirze i l’escenari ha estat molt diferent al que vivim habitualment. En defensa la millora ha estat important. Si més no, no hem patit, tot i els canvis de posició obligats per la lesió del Pep Arqué a la primera part”

La resta de resultats i la classificació de Segona Catalana, aquí.

L’apunt

La setmana que ve arriba un dels caps de setmana més esperats pels equips berguedans a Segona Catalana. El camp municipal de Berga acollirà un apassionant Berga-Gironella. Serà diumenge a la tarda.

 

FOTO. Imatge del partit d’aquesta temporada entre l’Atlètic Gironella i el Castellar / AUTOR: Marc Canturri

Ferran Prat Jordi Pont Ponti Sant Quirze del Vallès Segona Catalana

Comentaris