Futbol Sala, Casserres Masculí, Puig-reig

Victòria en un partit històric (5-3)

Victòria en un partit històric (5-3)

El PCImagine Casserres s’ha imposat al Màgic Sants per 5 a 3 gràcies a una primera part brillant. Amb l’ascens d’aquesta temporada a la màxima categoria catalana, el Pavelló Municipal de Casserres ha viscut amb emoció i per primera vegada, un partit de Divisió d’Honor.

La primera part ha estat brillant pel conjunt local. Amb el recolzament d’una afició entregada, els locals han començat el partit molt concentrats i rematant jugades de qualitat. Tant, que als quinze minuts de joc ja comptaven amb una diferència al marcador de 4 a 0, gràcies als gols de Youness Zaouaghi, Arnau Ribera i Enric Puig en dues ocasions. El Sants ha pogut retallar distàncies al marcador els darrers minuts d’aquest període, si bé Enric Puig tancaria el marcador pel descans enviant al fons de la porteria un doble penal.

A la represa, els casserrencs gaudien d’una diferència de 5 a 1 per gestionar. Els jugadors locals han trobat a faltar el físic i s’han vist molt apretats pel Sants,que ha sortit amb ganes de remuntar. A la meitat del període, els barcelonins han marcat dos gols consecutius que feien reaccionar als berguedans i han tornat a plantar cara. Els darrers cinc minuts de partit, els visitants han jugat amb el porter de jugador amb la qual cosa el joc s’ha traslladat completament a la pista local. Amb els ànims incansables de l’afició i bones accions defensives, el PCImagine Casserres no ha deixat que la pilota s’acostés a porteria i han acabat guanyant per 5 a 3.

Robert Perarnau

Robert Perarnau Jugador del PCImagine Casserres

“Esperàvem un partit igualat que s’ha posat de cara amb el 5 a 1. Tot i a situar-se a només dos gols, gràcies a l’afició i la bona defensa hem salvat la victòria. Esperem guanyar el físic que hem trobat a faltar per seguir sumant punts a casa i esgarrapar-ne fora.”

 

Els punts hauran d’esperar a Puig-reig (3-4)

A Segona Catalana, el Puig-reig no ha pogut aprofitar l’avantatge del domicili per guanyar punts després de perdre per un ajustat 3 a 4 contra l’Ordal. La propera oportunitat dels berguedans serà a Piera contra un equip en la mateixa situació que el Puig-reig, doncs també ha començat la lliga amb dues derrotes consecutives.

 

FOTO: Els jugadors del Casserres en una acció aquesta tarda / AUTORA: Lídia López

Divisió Honor FS Màgic Sants Robert Perarnau Segona Catalana FS

Comentaris