Handbol

Dificultats fora de Berga (34-20)

Dificultats fora de Berga (34-20)

L’Handbol Berga ha encaixat una altra severa derrota fora de casa, i evidencia les seves dificultats per competir la majoria de partits lluny de Berga, entre altres coses, per la seva manca d’efectius. En aquest cas, derrota per un contundent 34 a 20, a la pista del CH Manyanet B.

L’equip berguedà arribava amb l‘objectiu de mantenir el nivell dels partits com a local, fita que s’ha esfumat en poc més de 10 minuts. Tot i una igualtat inicial, l’inici ha estat marcat per un Berga relaxat i cohibit. Els locals plantejaven una defensa 6-0 avançada, però ràpidament s’adonen de les debilitats dels de Quico Sanz. Com que els visitants no eren capaços de generar joc entre línies i no tenien una circulació fluida, el Manyanet avança la defensa i situa el 5-1. Això fa que els berguedans perdin pilotes i el rival pugui aprofitar-ho per anotar molts gols al contracop, d’on arribarà la diferència de 16 a 10 al descans i, de fet, la del total del partit.

A la represa, doncs, la tònica s’accentua. El Berga presenta una defensa molt descompensada i les ganes de remuntar fan que l’equip es precipiti encara més, i no sigui capaç d’arribar a les defenses. A totes aquestes dificultats, se suma la falta de fons d’armari, ja que el Berga arribava amb 4 baixes destacades (Verdaguer i Campillo per lesió, Duran i Fauch per motius laborals), a les quals s’hi suma la lesió durant el partit de Pep Fornell.

D’aquesta manera, amb bona part de la 3a jornada encara per disputar-se, el Berga seguirà a la zona baixa de Tercera catalana, amb cap victòria. Els verd-i-negres prepararan la visita d’un conegut de la temporada passada, l’Handbol Garbí B de Palafrugell, que se situa a mitja taula amb 2 punts, ja que arriba després de guanyar al Mongrí.

QuicoSanzRetallQuico Sanz Entrenador de l’Handbol Berga

“Hem fet un partit molt dolent. L’equip s’ha trobat totalment desubicat a la pista. Arribàvem amb moltes baixes i hem tingut una altra lesió. Hem perdut moltes pilotes davant d’un rival intens, que fa una bona defensa i té recursos. Perdem molts punts fora de casa i això no pot ser. Hem de resoldre el problema entre tots. Toca seguir treballant”.

 

viladrichArnau Viladrich Extrem de l’Handbol Berga

“L’equip estava apàtic. Hem perdut moltes pilotes durant tot el partit. No hem sabut trobar espais en cap moment i la 4-2 en defensa no ha funcionat. A més, érem molt poc i hi havia pocs canvis. Tenim deures: treballar i aprendre a fer les coses bé fora de casa”.

 

FOTO: Handbol Berga en un partit de la temporada passada. Autor: Josep Maria Serarols.

arnau viladrich campillo duran fauch Handbol handbol berga manyanet pep fornell quico sanz Tercera catalana handbol verdaguer

Comentaris