Futbol, UE Avià

Guanyen en joc, però empaten en resultat (2-2)

Guanyen en joc, però empaten en resultat (2-2)

Avui semblava que seria el dia, però no. La Unió Esportiva Avià ha empatat a 2 a casa contra el Sant Cugat i s’ha hagut de conformar novament amb un sol punt. Els avianesos han jugat 6 partits aquesta temporada i han empatat en tots ells. Avui la dinàmica semblava que podia canviar, ja que el conjunt de Pablo Becerril ha dominat bona part del partit amb claredat, però no ha estat així.

La primera meitat ha estat controlada de principi a fi pel conjunt avianès. En atac, els locals tenien la possessió i jugaven molt cómodes sobre el terreny de joc, però les ocasions de gol han estat més aviat escasses. Pel que fa a la defensa, l’equip del Berguedà ha tallat gairebé totes les accions de contracop que han provat els vallesans i el porter, Sergi Porcel, ha tingut més aviat poca feina.

A la represa el gran objectiu dels locals era traduir aquest domini en gols. No han tardat gaire a fer-ho. Una gran jugada col·lectiva nascuda a la banda esquerra ha acabat amb un xut de Miki López que ha refusat el travesser de la porteria però Max Morell, atent, ha acabat introduint la pilota dins.

A partir d’aquí, l’Avià ha gaudit d’alguna ocasió per ampliar l’avantatge però no ho ha aconseguit i la mala fortuna ha tornat a trepitjar el municipal Alfons Gonfaus. Una relliscada de Gorrea en un servei de banda ha deixat sol al davanter visitant, que ha empatat el partit i ha donat aire als visitants. La següent jugada, el Sant Cugat ha confirmat la remuntada amb una rematada al segon pal que capgirava el marcador. Els gols han estat un gerro d’aigua freda pels avianesos, que, malgrat tot, no s’han rendit i han sabut empatar el partit a les acaballes amb un gol d’Alejandro.

El post-partit: Avià 2 Sant Cugat 2

becerrilPablo Becerril Entrenador de la Unió Esportiva Avià

“Hem estat sòlids en defensa fins que ens hem tornat bojos i hem convertit el partit en un cara o creu, tal com ja ha passat en altres ocasions. Pel que fa a l’atac, portem 4 gols en els 2 últims partits, de manera que els problemes per marcar que teníem a principi de temporada semblen haver-se esvaït”

 

rogerclaretretallRoger Claret Jugador de la Unió Esportiva Avià

“Hem dominat bona part del partit i pensàvem que ho teníem a prop. Però a vegades marxem del partit i això fa que ells es creixin. Avui ens han remuntat però hem sabut treure l’orgull i tornar a empatar. Crec que, per part nostre, ha estat un dels partits més complets de la temporada”

 

FOTO. Marc Guijarro ‘Gigi’ intenta avançar en una acció del partit d’aquesta tarda / AUTOR: Marc Canturri

Pablo Becerril Primera Catalana Roger Claret Sant Cugat Esport

Comentaris