Futbol Sala, Casserres Masculí, Puig-reig

La falta d’efectius perjudica l’estrena del PCImagine Casserres (5-1)

La falta d’efectius perjudica l’estrena del PCImagine Casserres (5-1)

El PCImagine Casserres no ha pogut encetar el caseller de punts aquesta primera jornada de lliga després d’ensopegar a la pista del Jesús-Maria. Els berguedans han plantat cara però han sentit la falta de jugadors i han perdut per 5 a 1.

Amb només dos canvis, els nois de Casserres han començat el partit amb un plantejament més defensiu. Els de Sant Gervasi han sortit amb un ritme molt alt i tocant la pilota molt ràpid, fent que els berguedans quedessin tancats a darrere.  El primer gol dels locals no s’ha fet esperar i ha arribat als dos minuts de joc, amb un córner. La dinàmica de la primera meitat de joc va ser constant, amb el Jesús-Maria pressionant i un Casserres que gairebé no podia sortir i que no rematava les arribades. Després d’haver rebut dos gols més i a pocs segons pel descans, Arnau Ribera marcava en una jugada de falta el quin seria l’únic gol dels berguedans i posava el marcador a 3 a 1.

A la represa, els jugadors del Casserres estaven molt cansats però seguien lluitant pel partit. Els locals també notaven els minuts i ja no jugaven tan ràpid, si bé seguien mantenint la possessió. Els berguedans han tingut alguna arribada sense èxit mentre que han vist com, amb poc temps de diferència, el Jesús-Maria marcava amb dues jugades calcades el quart i cinquè gol. Amb aquesta diferència al marcador, els casserrencs van plantar cara si bé ja van veure el partit perdut.

Josep SerraltaJosep Serralta Jugador del PCImagine Casserres

“Hem notat molt el canvi de ritme del partit en aquesta nova categoria i anant amb pocs efectius encara ens ha costat més. Però amb ganes i intensitat podem aconseguir el nostre objectiu que és la salvació.”

 

Un inici semblant també pel Puig-reig (5-2)

Dues categories més avall, a Segona Catalana, trobem l’altre representant de la comarca, el Puig-reig, que també ha començat amb derrota. Els berguedans han perdut per 5 a 2 a la pista dels Isur Hermanos Sánchez B i haurà d’esperar a la propera jornada per sumar els primers punts.  En aquesta ocasió, rebrà a l’Ordal.

 

FOTO: Els jugadors del Casserres en el darrer entrenament abans del partit / AUTORA: Lídia López

 

Divisió Honor FS Jesús-Maria Josep Serralta Segona Catalana FS

Comentaris