Futbol Sala, Casserres Femení

El Puigfitó Casserres comença amb bon peu la temporada (2-1)

El Puigfitó Casserres comença amb bon peu la temporada (2-1)

El Puigfitó Casserres s’ha estrenat de la millor manera a Primera Catalana. Les berguedanes s’han emportat la victòria davant d’unes adversàries ja conegudes, el Pla de Llobregat, equip amb el que es va disputar la lliga la temporada passada. En un final d’infart, les casserrenques s’han imposat per 2 a 1.

El joc ha començat amb les locals nervioses i tancades a la seva àrea.  Mica en mica han trobat el seu lloc i han pressionat amb força a les de l’Hospitalet, que han demanat un temps mort per afrontar l’actitud de les rivals. El Casserres ha tingut oportunitats per posar-se per davant el darrer tram de la primera part, però ha mancat d’encert i el descans s’ha fet sense gols al marcador.

La tònica de la segona meitat ha estat semblant a la del primer període, un Casserres dominant que no acabava de rematar i unes visitants que aprofitaven algun contraatac per acostar-se a la porteria rival sense crear gaire perill. A cinc minuts pel final la tensió ha crescut però les berguedanes seguien empenyent. I ha estat quan més ha tingut el partit a les mans que ha vist com el Pla de Llobregat es posava per davant al marcador. Però les locals no s’han arronsat i han aconseguit remuntar el partit amb dos escassos minuts. Primerament, ha estat Cristina Rial convertint un doble penal i ha rematat la feina Cèlia Guixé fent el 2 a 1 definitiu.

Jeni Serralvo Jeni Serralvo Jugadora del Puigfitó Casserres

Hem dominat tot el partit. Elles han tingut alguna arribada però no ens han fet gaire mal. Quan ens han marcat enlloc d’anar cap avall hem pujat els ànims, no ens hem enfonsat i hem anat a pel partit. Ha estat molt emocionat perquè teníem ganes de revenja i ens ha vingut de cara.”

 

FOTO: Celebració del primer gol del Casserres / AUTORA: Lídia López 

Jeni Serralvo Pla de Llobregat Primera Catalana FS

Comentaris