Futbol, CE Berga

Empat a Terrassa per confirmar que el mal inici queda enrere (1-1)

Empat a Terrassa per confirmar que el mal inici queda enrere (1-1)

Han aixecat cap. El mal inici de campionat del Berga sembla haver quedat enrere. Els berguedans han empatat a un al camp de la Fundació Terrassa en un partit amb dues cares: la primera part ha estat dels locals, però la segona ha estat dels homes de Joan Prat, que han anul·lat pràcticament al rival.

El partit ha començat amb els vallesans dominant el partit a base de molta possessió i no han tardat en avançar-se en el marcador. Ha estat abans d’arribar al minut 10 de partit en una jugada de córner. A partir d’aquí, els egarencs han seguit gaudint de la possessió, però no han creat massa perill. En canvi, el Berga ha estat capaç de generar alguna ocasió més clara jugant al contracop. En tot cas, s’ha arrribat al descans amb avantatge mínim pels locals.

A la segona part, l’entrenador del Berga, Joan Prat, ha decidit canviar de sistema per passar a jugar amb un 4-4-2. El canvi tàctic ha estat profitós per als berguedans, que s’han tirat a sobre del rival en una segona part en què els locals pràcticament no han existit. Tot i el canvi de mentalitat dels homes de Prat, el gol ha tardat en arriba. No ha estat fins passat el minut 70, quan Sergi Ruiz ha transformat un penal comès sobre Torner. A partir d’aquí, el Berga n’ha tingut alguna per guanyar -fins i tot un gol anul·lat en una decisió dubtosa del col·legiat-, però al final l’empat ha estat definitiu.

pratcastella

Joan Prat Entrenador del Club Esportiu Berga

“A la primera part ells han tingut la possessió clarament. Cal tenir en compte que és un camp molt gran, per dimensions gairebé sembla el del Barça. Nosaltres potser hem arribat menys, però ho hem fet amb més perill. En canvi, a la segona hi ha hagut un canvi tàctic i ens els hem menjat. N’hem tingut per guanyar, però ens han anul·lat un gol que legal que hagués suposat l’1 a 2. És una pena, però el resultat és positiu”

sergi-ruizSergi Ruiz Jugador del Club Esportiu Berga

“Ens ha costat adaptar-nos a les dimensions del camp. A la primera part ens han dominat però el canvi de sistema de la segona ha fet que dominéssim i les tinguéssim per guanya. Tot i l’empat en un camp complicat, ens n’anem amb un mal sabor de boca perquè, amb la segona part que hem fet, podríem haver-nos endut els tres punts”

 

FOTO. Imatge d’instants abans de l’inici del partit / CE BERGA (Twitter)

Fundació Terrassa Segona Catalana

Comentaris