Futbol Sala, Gironella Femení

El Penya Esplugues Gironella s’emporta el títol de la Copa Catalunya

El Penya Esplugues Gironella s’emporta el títol de la Copa Catalunya

El Penya Esplugues Gironella s’ha proclamat campiona de la Copa Catalunya davant del Rubí per 2 a 1. L’equip que fins la temporada passada jugava a la població berguedana, ha passat comptes en aquesta reedició de la final de fa un any aquest vespre a Manresa.

Els gols no s’han fet esperar. Laura Oliva ha posat per davant al Gironella amb només 90 segons de partit disputats, culminant una passada des de la línia de fons de Berta Velasco. Amb l’avantatge a favor, el Gironella ha estat superior els primers minuts de joc davant d’un Rubí que tenia pressa per marcar i que, tot i tenir oportunitats, no ha sabut rematar. L’ocasió més clara del conjunt de Manel Cintes ha estat gairebé al descans, quan Alba Laguna s’ha plantat davant de la portera, que ha desviat el seu xut.

A la represa, el Rubí ha intensificat el seu joc i ha aconseguit tancar a les rivals al seu camp en diverses ocasions, si bé el partit estava molt equilibrat. Ambdues porteres han dut a terme bones intervencions que impedien modificar els marcadors. Just quan les de Robert Caneda semblaven tenir a prop fer el segon gol, han vist com Gisela Benito convertia la falta indirecta provocada per la portera blanc-i-vermella, Noelia Guerrero, en superar la possessió de quatre segons i empatava el partit al minut 30. El Penya Esplugues Gironella s’ha mostrat aleshores imprecís, però ha sabut sobreposar-se als nervis i ha sentenciat el partit a quatre minuts pel final quan Oliva ha materialitzat una passada en curt de Cèlia Catà.

FOTO: Les jugadores del Penya Esplugues Gironella amb el trofeu / AUTOR: Federació Catalana de Futbol

Copa Catalunya Futbol Sala Femení Penya Esplugues Gironella Rubí

Comentaris