Futbol Sala, Casserres Masculí

El PC Imagine Casserres empata contra el Navàs en el primer partit com a campió

El PC Imagine Casserres empata contra el Navàs en el primer partit com a campió

Els nois de Casserres van repartir punts amb el Navàs després de ser rebuts a la pista amb un passadís honorant el títol que la setmana passada van fer seu. Cap dels dos equips es jugava res en aquest partit, si bé el fet que es tractés de dos equips de comarques veïnes va donar emoció al joc.

El partit va començar amb ritme lent i amb més energia per part dels locals, que tampoc generaven perill. El Casserres tenia ocasions aprofitant la possessió de la pilota però el porter del Navàs les aturava amb contundència. Va ser aleshores quan va arribar el primer gol que seria pel Navàs, aprofitant una de les poques ocasions clares que havien tingut. Amb aquest resultat es va fer el descans.

Just començar la segona meitat, hi va haver un intercanvi de gols que anunciaven un període molt més mogut que el primer. El Casserres va optar per jugar amb el porter de jugador per remuntar, i els locals, carregats de faltes, van provocar un doblepenal favorable als visitant que no van desaprofitar. Però l’alegria per l’empat els va durar poc, doncs el Navàs tornava a marcar i deixava molt difícil el partit. No obstant, els berguedans van aconseguir empatar als últims minuts per deixar el marcador amb el 3 a 3 final.

El PC Imagine Casserres suma 54 punts des de la primera posició. La propera i darrera jornada la jugaran a casa, en aquesta ocasió contra l’Aiguafreda, el cuer de la classificació.

Fotografia: @FSCASSERRES

Primera Catalana FS

Comentaris