Futbol

Nou club de futbol a l’Alt Berguedà

Nou club de futbol a l’Alt Berguedà

Bagà, Guardiola de Berguedà i La Pobla de Lillet estan treballant per crear un club de futbol 11 en el que englobi el jovent d’aquests municipis, i d’altres de més petits. D’aquesta manera, es podria ampliar el servei que ofereix actualment el futbol base del club CCR Baganès pel que fa a futbol 7.

Aquesta idea parteix d’un projecte mancomunat sorgit de la necessitat del col·lectiu adolescent i jove del la zona, ja que al finalitzar els estudis primaris no existeix la opció de continuïtat en la practica esportiva escolar o de club.

La possible pràctica esportiva es desenvoluparia al camp de futbol gran de Guardiola de Berguedà, municipi que reuneix les condicions necessàries pel que fa l’equipament esportiu específic.

Així doncs, els diferents ajuntaments ja han començat a treballar amb aquesta mancomunació de serveis esportius per tal de treballar amb sintonia i poder tirar endavant aquest projecte tant esperat pels joves de l’Alt Berguedà.

FOTO: Camp de futbol de Guardiola de Berguedà | Ajuntament de Guardiola 

Comentaris