Futbol Sala, Berga, Casserres Femení, CCR Baganès, La Pobla de Lillet, Puig-reig

El Puigfitó Casserres aconsegueix el campionat de lliga

El Puigfitó Casserres aconsegueix el campionat de lliga

El cap de setmana que començava malament pel Puigfitó Casserres, es va convertir hores després en la millor jornada. El Pla de Llobregat empatava per 1 a 1 contra el Corsica i això proclamava automàticament a les berguedanes campiones de lliga.

El resultat aconseguit per les de Casserres en el seu partit deixaven a priori les opcions obertes per l’última jornada, doncs l’equip va sumar la primera derrota de la temporada perdent per 2 a 1 a la pista de l’Alheña. Fins aleshores, el pitjor resultat havien estat dos empats. L’altre factor determinant en la resolució d’aquest campionat va ser la decisió que es va prendre aquesta setmana per part de l’organització de considerar com a victòria del Puigfitó Casserres el partit que es va suspendre fa dues setmanes després que les del Pla de Llobregat no es presentessin.

Tot plegat, les noies de Casserres sumen 80 punts respecte dels 76 de les segones. La propera setmana tanquen la competició a casa contra el Barnasants, un equip de mitja taula.

Pel que fa als equips masculins de la comarca a la mateixa categoria, es va disputar l’últim derbi de la temporada que va acabar amb victòria pel Baganès sobre el Ciutat de Berga per 9 a 5. Els altres dos equips berguedans del grup es fan amb un punt cada un després d’empatar els seus partits. En el cas de la Pobla de Lillet, va empatar a 3 contra el Cardona, i el Puig-reig contra el Sant Cugat a dos gols.

Amb aquets resultats, no hi ha canvis a la classificació, on el Baganès continua sisè amb 26 punts, el Puig-reig és novè amb 22 punts, la Pobla de Lillet és desena amb 20 punts i el Ciutat de Berga és onzè amb 17 punts.

La propera i darrera jornada, el Puig-reig visitarà la pista del Castellgalí, el Baganès la del Sant Cugat i la Pobla de Lillet la de l’Ullastrell. Només el Ciutat de Berga juga a casa i ho fa contra el Bellver.

Fotografia: @FSCASSERRES

Segona Catalana FS

Comentaris