Futbol Sala, Berga, Casserres Femení, CCR Baganès, La Pobla de Lillet, Puig-reig

Gran remuntada de la Pobla de Lillet

Victòria contundent de la Pobla de Lillet que, remuntant un 2 a 1 a la primera part, es va imposar per 4 a 8 al Bellver. Les coses  no van anar tant bé als altres equips masculins de la comarca. El Ciutat de Berga va perdre a la pista del Castellbell per 8 a 3 i el Baganès va veure escapar els punts a casa després de caure contra l’Ullastrell per 5 a 7. Per la seva banda, el Puig-reig descansava aquesta setmana.

Amb aquests resultats, tots els equips mantenen les posicions respecte la jornada anterior si bé hi ha un canvi en la puntuació. Així doncs, el Baganès és sisè amb 23 punts seguit pel Puig-reig,  setè amb 21 punts. La Pobla de Lillet té ara 18 punts a la seva desena posició i per últim, el ciutat de Berga és onzè amb 14 punts.

La propera jornada es disputarà novament un derbi, en aquesta ocasió el Ciutat de Berga rebrà al Puig-reig. A més a més, la Pobla de Lillet rebrà en la visita del Riudebitlles mentre que el Baganès descansarà.

Pel que fa a la categoria femenina, el Puigfitó Casserres va quedar plantat a Gavà, doncs les noies del Pla de Llobregat no es van presentar al partit i va quedar suspès. A l’espera de la resolució que emeti la competició, les noies de Casserres continuen liderant la lliga amb 74 punts. La propera jornada les berguedanes es desplaçaran a Barcelona per jugar contra el Corsica, les quartes classificades.

Segona Catalana FS

Comentaris