Futbol Sala, Casserres Masculí

A un punt de la temporada perfecta

A un punt de la temporada perfecta

Després d’haver guanyat per 4 a 1 al Molins, el PC Imagine Casserres és a tan sol un punt de proclamar-se campió de lliga. Seria la cirereta a una temporada rodona, si recordem que la setmana passada l’equip ja va aconseguir l’ascens matemàtic a Divisió d’Honor.

El partit començava amb un bon ritme de pilota dels locals i una bona defensa visitant. El primer gol local va arribar el primer gol dels locals després d’una bona jugada d’estratègia. A pocs minuts pel descans, els de Casserres agafaven distància posant el 2 a 0 al marcador amb el qual anaven a la segona part.

El partit va ser completament diferent la segona meitat, amb el Molins saltant a la pista amb força i ganes de fer-se amb la victòria. Així va ser la pressió que van marcar el seu primer gol. Els berguedans no van perdre la concentració i van continuar generant ocasions. En una ocasió afortunada va arribar el 3 a 1. Els últims cinc minuts de partit els visitants van jugar de porter de jugador, que va servir als de Casserres per fer el 4 a 1 definitiu.

El PC Imagine Casserres continua com a líder amb 50 punts respecte dels 44 del segon classificat, la Vinícola Montbui. Precisament, aquest equip serà el proper rival dels casserrencs, pel que s’espera un partit emocionant i complicat.

Primera Catalana FS

Comentaris