Handbol

Derrota i a esperar (26-20)

Derrota i a esperar (26-20)

Només una carambola molt gran permetria a l’Handbol Berga mantenir-se un altre any a Tercera preferent. L’equip va perdre l’eliminatòria contra el Torró d’Agramunt, al caure derrotats, també, en el partit de tornada, per 20 a 26 (47 a 56 en el global), i haurà d’esperar a la resolució de la federació sobre els conjunts que es mantenen i els que baixen de categoria.

L’equip va realitzar una primera meitat nefasta, sobretot defensivament, però també en atac. La ratxa de gols que va encaixar en els primers 15 minuts va marcar la resta del partit. A la represa, l’equip intenta remuntar, a través de bones defenses i de realitzar el seu joc. D’aquesta manera, els de Quico Sanz situen l’empat a 18 en el marcador, després de remuntar 7 gols. A causa del desgast d’aquest període, a l’equip li tremola la mà, pren males decisions i comet errors greus, que permeten que l’Agramunt torni a marxar paulatinament en el marcador, fins al resultat final de 20 a 26.

D’aquesta manera, el Berga té tots els números de tornar a Tercera catalana a la propera temporada. Faria falta que tots els condicionants es posessin a favor dels berguedans, per a que poguessin mantenir la categoria.

bergaagramunt3

bergaagramunt2

Fotos: Josep Maria Serarols

Galeria d’imatges de la temporada

Handbol Berga (Temporada 2015 - 2016)

Comentaris