Futbol Sala, Berga, Casserres Femení, CCR Baganès, La Pobla de Lillet, Puig-reig

El Puigfitó Casserres és matemàticament equip de Primera Catalana

Alegria a Casserres després que les noies del Puigfitó Casserres aconsegueixin l’avantatge de punts necessari per pujar de categoria de forma directe. Ho han fet després d’una nova doble jornada aquest cap de setmana. El divendres van jugar el partit corresponent a la jornada 23 contra el Poble Sec, el qual van guanyar per un ajustat 5 a 4. D’altra banda, van disputar el partit de la jornada corrent a Cardona que va finalitzar amb una aclaparadora victòria per 1 a 10.

Amb aquests punts el Puigfitó Casserres torna a ser líder amb 74 punts. La setmana vinent es disputarà el partit del liderat, doncs visitaran el camp de les segones classificades, el Pla de Llobregat, amb les quines han anat intercanviant la primera plaça al llarg de la temporada.

A la categoria masculina, nou derbi comarcal aquesta setmana. En aquesta ocasió, el Baganès s’ha imposat, després de diverses setmanes sense guanyar, a la Pobla de Lillet per 6 a 8. I és l’únic equip berguedà que ha sumat punts aquesta jornada, doncs el Ciutat de Berga a perdut a casa contra el Sant Sadurní per 3 a 4 mentre que el Puig-reig ha caigut a la pista de l’Ullastrell per un contundent 8 a 0.

Amb aquests resultats, el Baganès ha recuperat a la sisena posició amb 23 punts i se situa just per davant del Puig-reig, que amb 21 punts és setè.  Una mica més avall, a la desena i onzena posició, hi trobem a la Pobla de Lillet i el Ciutat de Berga que sumen 15 i 14 punts respectivament.

De cara a la propera jornada, només el Baganès jugarà a casa i ho farà contra l’Ullastrell. El Ciutat de Berga es desplaçarà a la pista del Castellbell mentre que la Pobla de Lillet visitarà el Bellver. El Puig-reig descansarà.

Segona Catalana FS

Comentaris