Futbol Sala, Casserres Masculí

El PC Imagine Casserres guanya al Puigcerdà i ja és equip de Divisió d’Honor

El PC Imagine Casserres guanya al Puigcerdà i ja és equip de Divisió d’Honor

El PC Imagine Casserres s’ha endut els 3 punts que necessitava per aconseguir matemàticament l’ascens a divisió d’honor, la categoria més alta de futbol sala català, després de guanyar un partit d’infart a la pista del Puigcerdà. L’inici de l’enfrontament ja deixava veure que el partit seria d’allò més intens, doncs amb només vint segons el Casserres feia el primer gol. Però l’alegria s’esfumava ràpidament quan al minut u, els locals empataven. La primera meitat va ser plena de nerviosisme que es plasmava amb moltes errades defensives dels berguedans que el Puigcerdà aprofitava. Els darrers minuts del període, es van fer un seguit d’intercanvi de gols fins a tenir el 3 a 3 amb el qual es va fer el descans.

A la represa el desconcert seguia sent el protagonista a l’equip visitant, amb la qual cosa el Puigcerdà aconseguiria posar-se per davant per 5 a 4. És aleshores quan el Casserres va posar-se les piles i va remuntar el partit de manera seriosa i davant d’uns locals que no es rendien. El resultat final va ser, però, favorable als berguedans, que van guanyar per 6 a 7.

La situació ara mateix del PC Imagine Casserres a la lliga és la de líder amb 47 punts respecte dels 38 del segon. La propera jornada jugaran a casa el primer partit com a futur equip d’Honor contra el Molins, actual vuitè classificat.

FOTOGRAFIA: @FSCASSERRES

Primera Catalana FS

Comentaris