Futbol Sala, Gironella Femení

Meritori empat del Penya Esplugues Gironella contra la Universitat d’Alacant

Meritori empat del Penya Esplugues Gironella contra la Universitat d’Alacant

El Gironella ha empatat a casa per 2 a 2 contra la Universitat d’Alacant, en un partit que es preveia complicat per les berguedanes si es tenia en compte el resultat demolidor de l’anada: 8 a 1. El partit començava amb les de Gironella perseverants per fer-se amb el control del ritme de joc davant d’unes alacantines amb poca intensitat. El primer gol del partit va ser de les locals al minut catorze, quan van resoldre amb èxit una jugada confusa a l’àrea de les rivals. La Universitat apretava els darrers minuts d’aquest període i posava l’empat al marcador.

A la segona part, les visitants semblaven estar molt més concentrades y van dur a terme un joc lateral per obrir la pista del qual el Gironella es va saber defensar. Al minut trenta les d’Alacant es posaven per davant al marcador aprofitant un sac de banda. Aquest gol no va desanimar a les berguedanes que van optar per un joc de cinc que les ajudava a tenir més possessió de la pilota. Quan quedaven només dos minuts pel final, el Gironella aconseguia l’empat definitiu tot i els darrers intents de la Universitat de tornar a veure porteria.

El Penya Esplugues Gironella ja suma 30 punts i ocupa actualment la desena plaça de la classificació, empatat amb les onzenes. La propera jornada serà d’aquí dues setmanes i visitaran la pista del Cidade de As Burgas.

FS Penya Esplugues Gironella Futbol Sala Femení

Comentaris