Futbol Sala, Berga, Casserres Femení, CCR Baganès, La Pobla de Lillet, Puig-reig

La Pobla de Lillet guanya el derbi mentre continuen els bons resultats del Puigfitó Casserres

Aquest cap de setmana s’ha disputat novament un derbi entre dos equips berguedans del grup 4 de segona catalana que ha acabat amb victòria pels de la Pobla de Lillet al camp del Puig-reig per 3 a 5. L’altre equip de la comarca que ha jugat ha estat el Baganès, que ha perdut a casa contra el Riudebitlles per 2 a 6. El Ciutat de Berga ha descansat aquesta jornada.

A la classificació, el Puig-reig es manté com a l’equip berguedà més ben col·locat, estant sisè amb 21. El segueix de prop el Baganès, vuitè amb 20 punts. Una mica més avall trobem a la Pobla de Lillet, desena amb 15 punts, i just darrere el Ciutat de Berga, onzè amb 14.

La propera jornada es tornarà a disputar un derbi entre la Pobla de Lillet i el Baganès. El Puig-reig visitarà la pista de l’Ullastrell mentre que el Ciutat de Berga rebrà al Sant Sadurní.

Millor li van les coses al Puigfitó Casserres, que segueix sumant els punts de tres en tres. Aquesta setmana han guanyat per 0 a 2 al Boi Sant en un partit que ha estat molt disputat. No obstant, el seu encert a porteria els ha donat la victòria. Les berguedanes es mantenen a un punt del liderat amb 68. Pel que fa a la propera jornada, tornen a jugar fora de casa, a la pista del Cardona, un equip que es troba a les últimes places de la classificació.

Segona Catalana FS

Comentaris