Futbol Sala, Gironella Femení

El Penya Esplugues Gironella suma tres valuosos punts a costa del Lacturale Orvina

El Penya Esplugues Gironella suma tres valuosos punts a costa del Lacturale Orvina

Victòria del Penya Esplugues Gironella a la pista del Lacturale Orvina que condemna a les navarreses a seguir en zona de descens. La primera meitat de joc va estar marcada pel desencert d’ambdós equips. L’únic gol d’aquest període va ser al minut 9, quan la pilota rebotava en una jugadora primer, a un pal seguidament i impactava darrerament a l’esquena d’una de les jugadores locals per colar-se dins la xarxa i posar el 0 a 1 al marcador.

A la segona part, les locals van sortir amb més iniciativa i als tres minuts de joc van empatar. Al darrer tram d’aquesta segona part, els dos conjunts es mostraven forts i concentrats, així que marcaven un gol cada equip. Quan quedaven sis minuts pel final, les de Gironella aprofitaven una pilota que havia estat repel·lida en diverses ocasions per la defensa local per avançar-se altra vegada. L’Orvina optava aleshores per un joc de cinc per intentar aconseguir l’empat, però seria sota aquesta premissa tàctica que les berguedanes sentenciaven el partit fent un gol a porteria buida i establia el resultat final de 2 a 4.

Amb aquests punts el Penya Esplugues Gironella s’aferra una mica més a la permanència sumant 29 punt des de l’onzena posició. La setmana vinent les berguedanes juguen a casa i rebran al Universitat d’Alacant, un equip fort que és cinquè a la classificació.

FS Penya Esplugues Gironella Futbol Sala Femení

Comentaris