Futbol Sala, Casserres Masculí

El PC Imagine Casserres guanya a casa contra el Capellades

El PC Imagine Casserres guanya a casa contra el Capellades

El PC Imagine Casserres s’ha emportat la victòria lluitant de valent a casa contra el Capellades. Durant la primera part, cap dels dos equips aconseguia bones oportunitats de gol. Era ja al tram final d’aquesta meitat que el Casserres ha fet el primer gol gràcies a una recuperació que permetia fer el descans amb el marcador d’1 a 0.

A la represa el partit seguia igualat, si bé tots dos equips tenien més ocasions. Seria novament al tram final que el partit s’intensificaria i els locals feien el seu segon gol quan quedaven cinc minuts de partit. L’eufòria durava poc perquè el Capellades feia un gol en un contraatac. El partit entrava en una dinàmica desenfrenada on ambdós equips arriscaven més. Els berguedans aprofitaven que els visitants jugaven amb el porter de jugador per tornar a marcar. El darrer minut va ser el més intens, quan el Capellades feia gol i obria opcions a l’empat. Però el Casserres va saber respondre aprofitant un atac fallit dels visitants per fer el 4 a 2 definitiu.

Aquesta victòria és una menys per l’objectiu del PC Imagine Casserres de pujar de categoria i endur-se la lliga. Actualment sumen 44 punts respecte dels 38 del segon classificat. La propera jornada els de Casserres visitaran la pista del Puigcerdà, un equip de la zona baixa de la taula.

Primera Catalana FS

Comentaris