Bàsquet, Bàsquet Berga, Bàsquet Puig-reig

Contundent derrota del Beep Berga abans de les dues finals (78-63)

Contundent derrota del Beep Berga abans de les dues finals (78-63)

Inesperada derrota del Beep Bàsquet Berga per 78 a 63, a la pista del Manyanet Reus. Els berguedans es compliquen d’aquesta manera l’ascens directe, i es jugaran la temporada en les properes dues jornades.

Els tarragonins van sortir molt forts des del principi, especialment encertats des de fora del perímetre. Ja en el primer quart, els locals aconseguiren un avantatge de fins a 10 punts, que el Berga va saber com retallar. En el tercer període, els berguedans van aconseguir acostar-se fins a 3 punts en el marcador, en un intent de remuntada. No obstant això, l’equip va seguir prenent males decisions en atac i amb una clara manca d’intensitat, posant les coses massa fàcils al Manyanet.

Després d’aquesta derrota, ara mateix, l’equip és el 2n classificat, a l’espera, però, del partit de l’Igualada, que el farà torna a la 3a posició. A la jornada vinent, un dels partits més importants de la temporada. L’equip rebrà al Sant Joan Despí, el líder de la temporada, amb 50 punts.

 

Entrevista al tècnic del Beep Berga, Hug Tuyet:

 

Altres resultats

Derrota del Sots-21, per 62 a 57, en la visita a Sant Fruitós, en la que ha sigut la darrera setmana de competició. Els berguedans, però, tenen un partit pendent, que es disputarà la setmana vinent, i podria fer pujar una posició a l’equip. De moment, el Bar Tutxi són els 8ns classificats, amb 37 punts.

Pel que fa a les noies del Sots-25, derrota a la pista del líder d’aquesta segona fase, el Vedruna Gràcia, per 51 a 45. Les berguedanes són les 3es classificades, amb 5 punts, 3 derrotes i 1 victòria. A la propera jornada, visita del Cubelles, el 2n classificat, amb 6 punts.

Finalment, l’única victòria berguedana de la jornada la protagonitza el Puig-reig Sots-25, que ha derrotat al Cardona per un clar 45 a 65. Aquesta victòria contra el tercer classificat certifica l’ascens de l’equip a la categoria, en finalitzar com a 2n classificat, amb 45 punts (19 victòries i 7 derrotes). Els joves passen de la categoria Sots-25 a Tercera sènior de forma directa, evitant la Territorial, que és la darrera de la categoria sènior.

 

FOTO: Marc Ribera

Comentaris