General

Hip hop Cockles i Fit Kid comencen a competir

Hip hop Cockles i Fit Kid comencen a competir

El centre Alter Sport va començar a competir en hip hop i gimnàstica aquest cap de setmana .

Gràcies a la demanda que tenien per part de nens/es, nois i noies que volien provar-se més enllà de les classes en el món de la competició, l’Alter Sport ha encetat la competició en aquestes dues modalitats esportives.

El grup de gimnàstica fa només 3 mesos que entrenen per competir i dissabte de Sant Jordi van participar al Campionat d’Espanya de Fit Kid al pavelló de la Vall d’Hebron de Barcelona. El Fit Kid és una modalitat que combina les acrobàcies i la coreografia. El grup, esta satisfet d’haver-hi participat i el que és més important, ja tenen ganes de competir més l’any que ve.

a73929cd-a9f3-4467-9e63-c3cb113a9a08

D’altra banda, el grup de competició de Hip hop Cockles, creat al novembre, han tingut un abril mogudet: van participar en el Campionat de Hip Hop Valo’s Style Vila de Moià en categoria juvenil, i el dimenge passat al Campionat Hip Hop International Spain celebrat al Club Sant Jordi a Barcelona. També ho van fer al festival de dansa Fes Dance de Viladecans, i a un festival benèfic que es va dur a terme a Moià per recaptar diners pel Roger, un nen de 4 anys amb una afectació motriu.

Per tant, dos grups que estan començant però que estarem pendents dels seus passos!

Comentaris