Futbol Sala, Berga, Casserres Femení, CCR Baganès, La Pobla de Lillet, Puig-reig

Victòria per partida doble del Puigfitó Casserres

Cap de setmana complet per les noies de Casserres que han disputat dos partits. El primer d’ells va ser el dissabte, seguint l’ordre del calendari, on es van imposar per 0 a 3 al camp del Vallirana. L’altre va ser l’endemà, corresponent a la jornada 20, on es van desplaçar fins a la pista del Piera i també es van fer amb la victòria pel mateix resultat, 0 a 3. Amb aquests punts, les berguedanes s’han tornat a col·locar a un punt de les líders, amb 65. La propera setmana, el Puigfitó Casserres torna a jugar fora de casa, en aquesta ocasió contra el Boi Sant, un equip de la part mitja de la taula.

Pel que fa als equips masculins, hi ha hagut dues victòries i dues derrotes. Han guanyat el Puig-reig al Riudebitlles per 5 a 3 i el Ciutat de Berga al Castellgalí per 4 a 2, que fins a aquesta jornada era el líder del grup. D’altra banda, la Pobla de Lillet ha perdut a casa contra el Castellbell per 3 a 5 i el Baganès va perdre a la pista del Bellver per 6 a 2.

Amb aquests resultats hi ha hagut canvis a la classificació pels equips locals. El millor situat és actualment el Puig-reig, que és sisè amb 21 punts prenent-li el lloc al Baganès, que ha passat a ser vuitè amb 19 punts. El Ciutat de Berga ocupa la desena posició amb 14 punts tot seguit de la Pobla de Lillet, onzena amb 12 punts. De cara a la propera jornada, es disputarà un derbi entre el Puig-reig i la Pobla de Lillet. El Baganès rebrà el Riudebitlles i el Ciutat de Berga descansarà.

Segona Catalana FS

Comentaris