Futbol Sala, Gironella Femení

El Burela s’imposa al Penya Esplugues Gironella en un partit lluitat

El Burela s’imposa al Penya Esplugues Gironella en un partit lluitat

El Burela s’ha endut la victòria al camp d’un Gironella que no es va arronsar davant de les segones classificades en lliga. Les locals es van avançar als tres minuts de joc gràcies a una pilota robada a tres quarts de pista. L’avantatge però només durava dos minuts, quan amb una recuperació les visitants feien el seu primer gol. Tot i  que el Burela tenia més control sobre la pilota, serien les berguedanes les que marcarien de nou, per bé que era immediatament contestat per les gallegues amb dos gols consecutius i es posaven per davant per primera vegada al partit. El Gironella mantenia un joc intens i fregava l’empat en diverses ocasions, si bé eren les visitants les quines tornaven a veure porteria als darrers segons de la primera meitat deixant el marcador a 2 a 4 pel descans.

A la represa, el Burela continuava exercint una pressió de tres quarts de pista que no deixava oportunitats al Gironella. Als vuits minuts, les visitants marcaven el seu cinquè gol per a la tranquil·litat de cara al final. Quan quedaven cinc minuts de partit, les berguedanes optaven per un joc amb la portera de jugadora, que aprofitaven les visitants per fer gol. Al darrer minut, el Gironella tornava a marcar i establia el resultat final de 3 a 6.

El Penya Esplugues Gironella continua a l’onzena plaça de la classificació amb 26 punts. La propera jornada l’equip es desplaçarà a Navarra per enfrontar-se a l’Orvina, un dels equips que es troba en zona de descens.

Fotografia: Futsal Gironella

FS Penya Esplugues Gironella Futbol Sala Femení

Comentaris