Motor

Franc Serra guanya la Copa de Dirt Track del Berguedà

Franc Serra guanya la Copa de Dirt Track del Berguedà

Dissabte es va celebrar la segona i última carrera de la Copa del Berguedà de Dirt Track al camp de futbol de Berga. La prova organitzada pel Berga Off Road Club va comptar amb una quarantena de pilots i més d’un miler de persones que no es van voler perdre el gran espectacle de derrapades.

En la categoria Màster, el pilot de Gironella i de l’Honda Alonso Racing Team, Franc Serra es va emportar la victòria per davant de Gerard Bailó de Suzuki Català i Adrián Garin, també del Team Alonso.

Serra va ser el vencedor final de la Copa Berguedà en Màster per davant de Gerard Bailó i Lluís Massana, que en aquesta última prova no va poder lluitar pels llocs capdavanters.

Ja en Open, el pilot de Montmajor Jordi Casas va ser el dominador de la nit i va aconseguir una merescuda victòria per davant del pilot navassenc de Suzuki Català, Ferran Fornell i del pilot de Casserres, Joan Noguera.

open dirt track

Jordi Casas es va emportar la Copa del Berguedà en Open a només un punt de Joan Noguera.

En les categoria infantil de PROMO 85 Xavi Artigues es va imposar amb autoritat per davant de Alex Rodríguez i Alex Millan. Rodríguez es va emportar la Copa Berguedà al vèncer en la primera cursa.

En la categoria dels més petits, la PROMO 65, Max Sánchez va repetir victòria i es va emportar la Copa també. El van acompanyar al podi de la cursa Blai Trias i Brian Uriarte.

Comentaris