Futbol Sala, Casserres Masculí

El PC Imagine Casserres guanya contra un fort Athletic Vilatorrada

Aquesta setmana el PC Imagine Casserres rebia al Vilatorrada, fent que s’enfrontessin el primer i segon classificat i l’expectació al pavelló de Casserres fos màxima. El partit començava amb els dos equips repartint-se el control de la pilota i les ocasions de gol, si bé cap conjunt volia començar amb desavantatge al marcador. El respecte entre els dos equips era absolut, però mica en mica van augmentar la intensitat i amb això el nerviosisme a la pista, on els porters eren els grans protagonistes. Als darrers minuts de la primera meitat, el Vilatorrada aconseguia marcar però era contestat ràpidament pel Casserres que posava l’1 a 1 amb el que farien el descans.

La segona part va ser radicalment diferent i el partit es va descontrolar quan un gol fantasma va fer aturar el joc durant deu minuts. Finalment l’àrbitre va decidir no concedir el gol i es va reprendre el temps. A partir d’aquest moment, el Casserres va apretar i va anar culminant jugades amb gols l’un rere l’altre fins a tenir el 4 a 1 que aparentment sentenciava el partit. Però lluny d’això, el Vilatorrada va posar al porter de jugador i va anar retallant distàncies fins el 4 a 3. El Casserres reaccionava fent un altre gol i el mateix feien els visitants, que van buscar de totes les maneres possibles l’empat mantenint la tensió fins al final. Però el marcador no es va moure més i els berguedans van guanyar per 5 a 4.

El PC Imagine Casserres manté el seu liderat amb 41 punts i el fa més sòlid gràcies a aquesta darrera victòria. La propera jornada els berguedans descansaran perquè s’haurien d’enfrontar al ja retirat Pallejà. No obstant, a falta de sis partits per acabar la lliga, el Casserres només hauria de guanyar-ne tres per assegurar la primera plaça.

Fotografia: @FSCASSERRES