Atletisme

Els Mountain Runners, campions d’Espanya d’Esquí de Muntanya per clubs

Els Mountain Runners, campions d’Espanya d’Esquí de Muntanya per clubs

L’Associació Esportiva dels Moutain Runners del Berguedà s’ha proclamat campiona d’Espanya d’Esquí de Muntanya per clubs. D’aquesta manera, els Mountain Runners desbanquen al Club Esquí Camprodon, que acumulava cinc victòries consecutives en les cinc darreres edicions del Campionat.

El Campionat d’Espanya d’Esquí de Muntanya per clubs és un reconeixement a la Federació Espanyola d’Esports de Muntanya (FEDME) i es va disputar diumenge 6 de febrer. Malgrat tot, la classificació final no s’ha fet pública fins el cap de setmana passat per problemes de logística que va tenir l’organització.

Els Mountain Runners ja havien participat en l’edició del Campionat d’Espanya del 2015, on van aconseguir la quarta posició a la general. Segons l’atleta berguedà i responsable de la secció d’esquí de muntanya del club, Guim Llort, no s’esperaven guanyar: “és difícil dir que era l’objectiu, perquè veníem d’una quarta posició i el Camprodon venia de guanyar les darreres cinc edicions”, ha dit. Llort ha afegit que “els nostres esportistes van rendir al 200% i vam aconseguir la victòria. Al principi ens ha costat de creure, però estem contentíssims pel resultat”.

L’entrevista sencera a Guim Llort, aquí:

Comentaris