Futbol Sala, Berga, Casserres Femení, CCR Baganès, La Pobla de Lillet, Puig-reig

El Ciutat de Berga trenca la mala ratxa

Bon cap de setmana pel Ciutat de Berga que ha tornat a guanyar un partit després de moltes jornades consecutives perdent. Es va imposar a la pista del Sant Cugat per 3 a 4 i abandona provisionalment la darrera plaça de la classificació. També va guanyar el Puig-reig al Bellver per 5 a 1. L’única derrota berguedana de la jornada va ser de la Pobla de Lillet per un contundent 8 a 1 a casa del Sant Sadurní. L’altre equip berguedà del grup, el Baganès, va veure suspès el seu partit contra el Cardona.

Amb aquests resultats, el Baganès es manté com a l’equip de la comarca millor classificat, sent sisè amb 19 punt, seguit de molt a prop pel Puig-reig, que ja és setè amb 18 punts. D’altra banda, la Pobla de Lillet ocupa la novena plaça amb 12 punts i el Ciutat de Berga s’ha col·locat onzè amb 11 punts. La propera jornada, el Puig-reig rebrà el Riudebitlles, el Ciutat de Berga al Castellgalí i la Pobla de Lillet al Castellbell. Només el Baganès es desplaçarà i ho farà a la pista del Bellver.

Per la seva banda, el Puigfitó Casserres va veure suspès el seu partit contra el Poble Sec, que es disputarà finalment el dia 29 d’aquest mes. La situació a la classificació  no ha variat per les berguedanes, que continuen a la segona posició amb 59 punts, si bé les líders s’han allunyat pel moment perquè sí van disputar el seu partit. El proper cap de setmana les noies de Casserres jugaran dos partits, el corresponent de la jornada contra el Vallirana i un partit suspès temps enrere contra el Piera.

Segona Catalana FS

Comentaris