Bàsquet, Bàsquet Berga, Bàsquet Puig-reig

El Beep Berga guanya i depèn d’ell per l’ascens directe (72-49)

El Beep Berga guanya i depèn d’ell per l’ascens directe (72-49)

Victòria ample del Beep Berga el passat cap de setmana, per 72 a 49, en la visita del Castelledefels B. D’aquesta manera, l’equip assegura la 3a posició, que dóna accés a la promoció i, a més, segueix depenent d’ell mateix per pujar directament. Si els berguedans guanyen els 4 partits restants, 2 dels quals contra el 1r i el 2n classificat, acabaran com a primers classificats de la categoria.

beep2Tot i el resultat final, el partit va estar molt igualat, especialment en la primera meitat. El Castelldefels aconseguia fer una pressió molt intensa, amb un ritme alt, que el va ajudar a situar-se fins a 3 punts per sobre a la meitat del 2n temps. Un parcial de 23 a 0 dels berguedans va fer decantar el partit, i va fer que el Berga aconseguís un avantatge de 18 punts. A partir d’aquí, amb el rival cansat, els locals van poder córrer i van controlar el partit.

Una jornada més, David Yuste, amb 21 punts, va ser el jugador més destacat de l’equip, dirigint bé el joc de l’equip i anotant des de l’exterior, amb un percentatge elevat, especialment en el tram decisiu. També cal destacar l’aportació de l’aler pivot Oriol Tintó, que va inquietar molt a la defensa rival i va acabar sumant 22 punts.

Amb la victòria, l’equip suma 45 punts, i segueix com a 3r classificat. Els berguedans se situen a 1 punt de l’Igualada i del Sant Joan Despí, 1r i 2n classificat, respectivament. Quan només resten 4 jornades, els de la capital segueixen amb l’opció de situar-se com a líders, ja que s’enfrontaran, precisament, a aquests dos rivals directes.

A la propera jornada, però, el rival serà el Calafell, un rival força assequible. Amb 36 punts, els del Baix Penedès se situen a la 13 posició de la taula.

beep3

 

Declaracions del tècnic de l’equip, Hug Tuyet:

Altres resultats

El Sots-21 s’ha retrobat aquest cap de setmana amb la victòria, en guanyar al Nou Badia, per un clar resultat de 68 a 48. D’aquesta manera, l’equip és el 8è classificat, amb 34 punts, empatat amb el Sant Ignasi, 7è. A la propera jornada, l’equip rebrà al Viladecaballs Verd que, amb 38 punts, és el 3r classificat.

Nova derrota del Sots-25 femení, per 49 a 31, a la pista del Cubelles, en aquesta segona fase de la competició. Les noies són 3s classificades, amb 2 punts, a l’espera d’un partit ajornat. Partit a la pista del Parets B, el darrer classificat amb 1 punt, a l’espera del partit per disputar.

Finalment, victòria del Puig-reig, per 54 a 66, a la pista del Castellet. Els berguedans segueixen 3rs, amb 41 punts. A la propera jornada, l’equip rebrà al Basquetpia Sabadell C, un rival directe, ja que és el 4t classificat, sumant els mateixos punts que els puigreigencs, 41.

 

Fotos: Pere Sanchez

Comentaris