Futbol Sala, Gironella Femení

El Penya Esplugues Gironella retroba la victòria amb un bon partit davant el Majadahonda

El Gironella s’ha fet amb la victòria en un enfrontament directe per la permanència. Les madrilenyes s’avançaven amb un gol ràpid aprofitant un sac de banda, i adoptaven un joc de molta pressió a les rivals, que quedaven tancades darrere aprofitant els errors de les locals. És així com les berguedanes girarien el marcador al moment amb dos gols consecutius. El Majadahonda va continuar amb la seva estratègia d’alta intensitat mentre que el Gironella es carregava de faltes i oferia a les locals tres dobles penals que no van transformar en gols. Just abans del descans, arribava l’empat a 2.

La represa va començar molt bé pel Gironella, que en cinc minuts marcaria dos gols que l’ajudaven a encarrilar el partit. Les madrilenyes van trigar en recuperar-se del cop, i quan ho van fer van prendre riscos pujant la línia de pressió davant d’unes visitants que s’havien tancat a defensar la diferència. Els darrers cinc minuts van ser els més entregats en defensa per part del Gironella degut al joc de cinc pel qual havia optat el Majadahonda, però van salvar les escomeses locals i es van fer amb la victòria per 2 a 4.

El Penya Esplugues Gironella es manté una setmana més a l’onzena plaça de la classificació i suma 26 punts. La propera jornada rebrà al Burela, un equip fort que ocupa la segona plaça a la taula.

FS Penya Esplugues Gironella Futbol Sala Femení

Comentaris