Futbol Sala, Berga, Casserres Femení, CCR Baganès, La Pobla de Lillet, Puig-reig

El Puig-reig s’endú el derbi contra el Baganès mentre que el Puigfitó Casserres goleja al Terra Negra

Les noies de Casserres han guanyat al Terra Negra amb una nova golejada, aquesta ocasió per 0 a 5. Amb aquesta victòria l’equip continua a la segona posició amb 59 punts i a només un de la primera plaça. La propera setmana el Puigfitó Casserres jugarà a casa contra el Poble Sec, un equip de la zona mitja de la classificació.

Pel que fa a la categoria masculina, el Puig-reig es va imposar per 2 a 6 al derbi comarcal davant d’un Baganès que segueix sense aixecar cap i encaixa la quarta derrota consecutiva. Mala situació també pel Ciutat de Berga que torna a perdre contra el Cardona per 2 a 4. L’equip no suma punts des del passat mes de novembre. L’altre equip berguedà a la categoria, la Pobla de Lillet, ha descansat aquesta setmana.

Amb aquests resultats, el Baganès continua sent l’equip més destacat a la classificació ocupant la  sisena plaça amb 19 punts però veu com se li acosten els rivals de la zona inferior. El Puig-reig és vuitè amb 15 punts seguit de la Pobla de Lillet, novena amb 12 punts. Tancant la taula hi trobem al ciutat de Berga, amb 8 punts.

De cara a la propera jornada, només el Puig-reig jugarà com a local i ho farà rebent al Bellver. El Baganès visitarà el Cardona, la Pobla de Lillet jugarà contra el Sant Sadurní i el Ciutat de Berga es desplaçarà a la pista del Sant Cugat.

Segona Catalana FS

Comentaris