Handbol

Derrota de l’Handbol Berga abans del partit de la temporada (25-16)

Derrota de l’Handbol Berga abans del partit de la temporada (25-16)

Nova derrrota de l’Handbol Berga, aquest cop, a una pista complicada com és la del Garbí de Palafrugell B, per 25 gols a 16. Els de Quico Sanz pensen ja en el partit de la propera jornada, el que pot decidir el futur de l’equip en la competició, contra el Sant Andreu.

Els berguedans afrontaven el partit contra un rival contundent defensivament, el Garbí de Palafrugell B, que, alhora, aprofita molt els contracops. L’inici del partit va ser favorable als interessos visitants, amb uns primer 15 minuts molt igualats en el marcador, en els quals s’arribava amb un marcador de 9 a 8. Els gols d’ambdós conjunts arribaven a través de contracops amb suport o de circulacions de pilota que finalitzaven amb rematades des del lateral o l’extrem. Amb la roda de canvis, inicialment, els de la capital s’adapten correctament i aconsegueixen aguantar bé en el partit. En els darrers instants d’aquest parcial, però, el Berga es posà nerviós, en part, fruit de la pressió defensiva del rival, la qual, alhora, propiciava atacs precipitats. D’aquesta manera, s’arribava al descans 4 gols per sota, 12 a 8.

A la segona meitat, poca història. Els canvis no es van saber sobreposar al joc del rival. Tot i això, calen destacar les bones defenses berguedanes en l’inici del temps, les quals no s’aconseguien materialitzar, a través dels contracops. De fet, la manca d’efectivitat, sumada als minuts finals del primer parcial, van ser les claus del partit. Els visitants van acabar amb 2 jugadors expulsats, un per protestar i l’altre per una acció excessivament dura. Al final, resultat de 25 a 16.

Amb la nova derrota, l’equip segueix amb 10 punts, com a penúltim classificat. Els verd-i-vermells segueixen a 1 punt del Sant Andreu i del Cornellà B, 11è i 12è classificat, respectivament.

En aquest sentit, el partit més important de la temporada arribarà a la propera jornada, la penúltima de la temporada. El rival, el Sant Andreu, també s’hi juga la temporada i, per tant, el resultat pot acabar decidint el desenllaç de la zona baixa.

Per aquest partit, el club i els aficionats han preparat un autobús gratuït per als berguedans que vulguin anar a animar a l’equip. Per reservar la plaça, només cal enviar un correu a handbolberga@hotmail.es, indicant el nombre de llocs que es volen reservar. Per a més informació, es pot contactar amb el club a través de les xarxes o consultar l’esdeveniment al Facebook.

 

Foto d’arxiu. Autor: Josep Maria Serarols.

Comentaris