Futbol Sala, Gironella Femení

El Penya Esplugues Gironella deixa escapar punts contra el Poio

Era una oportunitat d’or per les berguedanes per pujar posicions, doncs s’enfrontaven a l’equip que li treia només un punt a la classificació, però no ha pogut ser.

El partit començava de la pitjor manera per les de Gironella, encaixant un gol al primer minut de partit. Sis minuts més tard, les gallegues ampliaven la diferència davant d’unes locals que no trobaven el fil del partit. I tant era així que veurien el 0 a 3 al marcador abans dels 10 minuts de partit. El Gironella passava en aquest moment a jugar de cinc per superar la pressió del Poio, mètode efectiu que les va ajudar a marcar el seu primer gol al minut 18 i farien el descans amb el 2 a 3 al marcador per un gol en pròpia porta de les visitants.

A la represa el Poio tornava a saltar a la pista amb força i marcava ràpidament, però en aquesta ocasió el Gironella responia al moment amb un altre gol. El partit quedava empatat a cinc minuts del final per un altre gol en pròpia porta de les gallegues. No obstant, les visitants van ser superiors i van anotar en dues ocasions més, fent que el  resultat final fos de 4 a 6.

Tot i la derrota, el Penya Esplugues Gironella es manté a l’onzena plaça de la classificació amb 23 punts. La propera jornada les berguedanes tornaran a disputar un partit amb un rival directe, el Majadahonda, el dotzè classificat de la taula.

FS Penya Esplugues Gironella Futbol Sala Femení

Comentaris