Futbol Sala, Casserres Masculí

El PC Imagine Casserres supera el darrer empat amb una golejada a la Floresta

Partit contundent del PC Imagine Casserres a la pista de l’Olimpic Floresta que començava amb una superioritat indiscutible i amb diverses ocasions pel Casserres, que va fer gols fins a tenir el 0 a 4 al marcador. Els locals passaven a arriscar en el joc amb el porter de jugador els darrers tres minuts de la primera meitat, però no aconseguia retallar distàncies.

A la segona part, el Casserres marcava ràpidament el 0 a 5 i feia un cop d’efecte al partit. La Floresta jugava aleshores de cinc generant més perill, tot i que només va aconseguir fer un gol per maquillar el resultat. Els berguedans van acabar rematant el partit marcant un darrer gol deixant el marcador final d’1 a 6.

Amb aquesta victòria el Casserres ja suma 38 punts a la classificació i té un marge de cinc punts amb el segon classificat que li dóna tranquil·litat. La propera jornada rebran precisament a aquest equip, l’Athletic Vilatorrada.

Primera Catalana FS

Comentaris