Futbol Sala, Berga, Casserres Femení, CCR Baganès, La Pobla de Lillet, Puig-reig

El Puigfitó Casserres continua en la seva dinàmica de victòries

El Puigfitó Casserres, ha guanyat al Cervera per un ajustat 2-1, en un partit que a priori havia de ser còmode per les berguedanes però van acabar suant la samarreta. En qualsevol cas, s’han endut els tres punts que permeten a l’equip mantenir-se a la segona plaça de la taula a només un punt de les líders. La propera jornada, el rival del Casserres serà el Terra Negra, onzè classificat del grup.

Mala jornada pels equips masculins berguedans a segona catalana de futbol sala.  El Puig-reig ha perdut per 7 a 3 contra el Cardona, que era l’últim classificat, per tant una bona oportunitat per sumar punts. També es va veure superat el Baganès al camp del Castellbell, tercers classificats del grup, per un contundent 9 a 1. D’altra banda, el partit que s’havia de disputar entre el Castellgalí i la Pobla de Lillet es va suspendre. Per últim, el Ciutat de Berga ha descansat aquesta jornada.

Amb tot, el Baganès conserva la seva sisena plaça a la general amb 19 punts, i també ho fa la Pobla de Lillet, vuitena amb 12 punts. El Puig-reig i el Ciutat de Berga perden posicions i tanquen la classificació actualment, amb 9 i 8 punts respectivament. Pel que fa a la propera jornada, es disputarà un derbi entre el Baganès i el Puig-reig, mentre que el Ciutat de Berga rebrà al Cardona. La Pobla de Lillet descansarà.

Segona Catalana FS

Comentaris